Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
  • EuroParcs De Koog

EuroParcs De Koog

Noord-Holland (Nederland)
USP icon
Vakantiepark Texel
Je ideale startpunt voor zonnige stranddagen op het Waddeneiland
USP icon
Vakantiepark bij Ecomare
Verheug je op heerlijke ontspanning na een dag vol belevenissen

EuroParcs De Koog - Op Waddeneiland Texel

Ook op Texel, volgens reisorganisatie Lonely Planet behorend tot de tien mooiste vakantiebestemmingen binnen Europa, heeft EuroParcs een vakantiepark: EuroParcs De Koog. Hier worden 20 luxueuze vakantievilla’s gebouwd. Dit kleinschalige park op het Waddeneiland onderscheidt zich door de hoogwaardige duurzame uitstraling van de vakantiewoningen, het zonneterras bij elk van de verblijfsaccommodaties en de ligging  tegen de duinrand van natuurreservaat Korverskool. Een vakantiehuis kopen op EuroParcs De Koog biedt verschillende voordelen:

  • Gelegen op toerstische hotspot Texel

  • Nabij bruisend uitgaansdorp De Koog

  • Nabij Nationaal Park De Slufter

Bouwproject EuroParcs De Koog

Op het vakantiepark EuroParcs De Koog op Texel worden 20 nieuwe villa's gebouwd met een hoogwaardige inrichting.

De Koog construction project

Faciliteiten op EuroParcs De Koog

EuroParcs De Koog - locatie en omgeving

Zoals de parknaam al weergeeft ligt EuroParcs De Koog nabij De Koog, een dorp met een bruisend centrum volop restaurant, bars en andere uitgaansgelegenheden. Wie nog een breder winkel- en horecabestand wil: het grootste dorp van Texel, Den Burg, is op nog geen tien minuten rijden gelegen vanaf EuroParcs De Koog.

Het dorp Oudeschild is de plek van de zeehondenafvaarten: tochten richting Vlieland of De Razende Bol waar zeehonden op de zandbanken liggen te zonnen. Wie er zeker van wil zijn om de zeehonden van dichtbij te bekijken, moet naar Ecomare, het zeehondenopvangcentrum, op een steenworp gelegen van Resort De Koog.

Texel staat in zijn algemeenheid voor het betere leven. De schapen op het eiland vormen een eigen ras waarvan het vlees door de hoge kwaliteit ervan zeer geliefd is. Verder heeft het eiland een eigen bier, de Texelse Skuumkoppe. Het is mogelijk om op de brouwerij in Oudeschild een rondleiding te krijgen en dit gerstenat met andere biersoorten te proeven.

Daarnaast kennen de Texelse dorpen in algemeenheid veel historische panden, waarbij de vuurtorens eruit springen.  Die van De Cocksdorp in het noorden van het eiland met uitzicht over zowel de Noordzee als de Waddenzee is het meest bekend.

Lighthouse TexelEuroParcs De Koog couple at the beach sea

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs De Koog