Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vakantiewoning kopen op één van onze bijzonder mooie parken

Is een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik of de verhuur iets waar u altijd al van heeft gedroomd? Kunt u niet wachten om een slimme investering te doen? EuroParcs introduceert de meest bijzondere vakantiewoningen door heel Nederland voor uw gezin, familie, vrienden of voor uw huurders.

Onze vakantieparken hebben iedereen wat te bieden, want zowel jong als oud heeft de mogelijkheid om zich van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat te vermaken dankzij de vele faciliteiten. Daarnaast bieden wij woningen aan in ieder budget én is het daarnaast ook nog eens zeer aantrekkelijk om uw woning het hele jaar door te verhuren. Een vakantiewoning kopen bij EuroParcs hoeft dus niet prijzig te zijn en kan ook nog eens goed renderen!

Maak een afspraak

De vakantiewoning kopen van uw dromen

Een vakantiewoning kopen doet men om vele redenen; voor de verhuur, als investering, als vakantiestek om met familie samen te komen of, omdat u zelf met uw partner op een unieke plek in Nederland wilt recreëren in de woning van uw dromen. Voor die redenen heeft EuroParcs u enorm veel te bieden.

Of u nu op zoek bent naar rust, vertier, luxe, comfort, ruimte of kleinschalig (voor uw huurders), op vrijwel ieder park bieden wij u unieke opties. Diverse parken zijn in de loop der jaren voorzien van een heuse metamorfose wat betreft stijl, materialen, comfort en luxe. Aan u de taak om uit ons ruime en variërende aanbod de beste keuze voor uw recreatiewensen te maken.

Recreëren op een droomlocatie in Nederland

Van welke plek heeft u altijd al gedroomd te willen recreëren óf een woning te verhuren? Er staat altijd wel een vakantiewoning te koop die aansluit bij uw wensen. EuroParcs biedt u de uitkomst met veel diverse woningtypes. Onze unieke parken zijn daarnaast verdeeld over heel veel unieke plekken in Nederland. Zo kunt u heerlijk recreëren aan de kust in het westen, het hoge noorden, het bijzondere Markermeer, maar ook midden in de prachtige natuur van de Hoge Veluwe of in Nationaal Park De Biesbosch. Bijzondere locaties die geschikt zijn om het hele jaar door te recreëren. EuroParcs is overal én voor iedereen.

Diverse type woningen

Dankzij ons enorme portfolio aan prachtige vakantiewoningen, te koop aangeboden, heeft u de keuze uit een ruim pakket aan huizen die uw wensen kunnen vervullen. Naast dat wij ons op allerlei unieke locaties bevinden door heel Nederland, kunnen wij u ook zeker tegemoetkomen in het type woning. Een houten chalet of cottage, een luxe tiny house, een royale vakantievilla, een groot of juist klein terras met of zonder overkapping, deze vindt u allemaal terug in ons aanbod. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar de beschikbare mogelijkheden.

Betaalbaar recreëren

Dat een vakantiewoning kopen in Nederland niet voor iedereen is weggelegd is slechts een aanname, want EuroParcs heeft eenieder wat te bieden. Zoals vermeldt verkopen we niet enkel royale vakantievilla’s of meergezinswoningen voor recreatie, maar slaagt u hier ook voor een mooie stacaravan voor 3 personen of een houten cottage in het voordeligere segment. Op deze manier kan EuroParcs tegemoetkomen aan iedere wens en krijgt iedereen de kans om te genieten van een fijne plek voor vakantie in eigen land.

Kopen vakantiewoning; een slimme investering

Onze klanten kopen een vakantiewoning voor allerlei doeleinden, zo ook als investering. De aanschaf van een recreatiewoning kan namelijk niet alleen recreatiegeluk opleveren, maar u kunt deze ook (gedeeltelijk) verhuren aan recreanten. Hierdoor combineert u het ultieme vakantiegevoel met het realiseren van een aanzienlijk rendement. Optimaal beleggen dus. Staat er een vakantiewoning te koop op één van de EuroParcs parken en wilt u hier eigenaar van worden? Dan ontvangt u het terechte rendement direct vanuit de verhuuropbrengst(en). Bespreek uw wensen met ons en wij vinden de perfecte woning voor u.

Beheer en onderhoud voor u geregeld

Staat er een vakantiewoning te koop die volledig aansluit bij uw wensen, maar twijfelt u vanwege eventuele rompslomp met beheer en onderhoud? Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken. Een vakantiewoning kopen bij ons betekent namelijk dat u ook geniet van een complete service en optimale begeleiding vanaf bezichtigen tot aan complete nazorg. Onze eigen verhuurorganisatie neemt deze zorgen uit handen, waardoor u optimaal kunt genieten van uw vakantiewoning op één van onze unieke parken.

Daarom kiest u voor EuroParcs!

Er staat een mooie vakantiewoning te koop bij EuroParcs, maar waarom zou u eigenlijk voor één van onze parken moeten kiezen? Als u op zoek bent naar een slimme investering of een bijzondere recreatielocatie, dan geniet u van talloze voordelen. Wij zetten ons al meer dan 30 jaar in voor het woon-, recreatie- en investeringsplezier van onze gasten op diverse prachtige locaties in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire. Aan ervaring met vastgoed, beheer, onderhoud, verhuurders, huurders, investeerders en diverse gasten dus geen gebrek. Daarnaast hebben wij het grootste aanbod vakantiewoningen en kunnen wij u altijd perfect adviseren over de beste vakantiewoning voor u en uw gezelschap.

Een vakantiewoning kopen in Nederland? Wij informeren u graag!

Bent u geïnteresseerd in een recreatiewoning? En wilt u weten waar u allemaal rekening mee moet houden? Wij laten u graag de diverse mogelijkheden zien. Neem hiervoor eenvoudig contact met ons op. Wij zijn per mail goed te bereiken op verkoop@europarcs.nl en telefonisch via 088 - 070 8000. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van investeren? Vul dan ons stappenplan in en wij helpen u graag verder.

Bekijk onze vakantieparken

Maak kennis met onze vakantieparken in binnen- en buitenland! En kies voor een waardevolle investering bij EuroParcs.

Bekijk onze vakantieparken

Een afspraak maken?

U kunt bij EuroParcs altijd eenvoudig een afspraak maken voor bijvoorbeeld een bezichtiging of voor meer informatie over het investeren in een recreatiewoning.

Maak een afspraak

Aanbod recreatiewoningen

Recreatiewoning kopen? U kunt een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik of een huis kopen voor verhuur of allebei!

Bekijk het aanbod