Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Recreatiewoning vanaf
€ 325.000 excl. BTW
Kavel vanaf
€ 275.000
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Het type Beach House is dé blikvanger op EuroParcs Enkhuizer Strand! Niet alleen heeft u van hier een prachtig uitzicht op het strand en het IJsselmeer, maar deze dubbellaagse 8-persoons vakantiewoningen, met een zadeldak of schilddak, vallen zelf ook in het oog bij passerende waterrecreanten. Dit type springt in het oog door het robuuste karakter: de gevels met geïmpregneerde houten delen, trespa buitenbekleding en de geïntegreerde goot.

Wie binnenstapt ziet echter ook de verfijnde klasse. In de royale entree met separaat toilet, in de ruime woonkamer met open keuken en in de rijke aankleding van die keuken. De hoge kwaliteit qua inrichting is ook af te zien aan de luxe badkamers. De badkamer op de begane grond heeft een ruime douche, 2-baks wastafel, een fontein en een toilet in en separate ruimte en die op de eerste verdieping een glazen douchecabine, wastafel, een fontein en een vrijhangend toilet. Waarbij u, wanneer u in de woonkamer staat, elke dag weer geniet van de lichtinval door de grote raampartij aan de kant van het water.

Het type Beach House heeft zowel op de begane grond als op de etage twee slaapkamers die elk plaats biedt aan twee personen. Eén van de twee slaapkamers op de eerste verdieping van deze 8-persoons vakantiewoning biedt een fraai uitzicht over het strand. Daarnaast zijn de twee slaapkamers op de bovenverdieping met ruim 25 vierkante meter ook nog eens van het formaat ‘master bedroom’!

Het type Beach House is beschikbaar in meerdere varianten.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2907
Kavelnummer
Aantal personen
8
Aantal kamers
5

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs Enkhuizer Strand

In prijs verlaagd
EuroParcs Enkhuizer Strand
10 personen
vanaf € 299.500
Bekijk woning
EuroParcs Enkhuizer Strand
6 personen
vanaf € 229.500
Bekijk woning
EuroParcs Enkhuizer Strand
4 personen
vanaf € 199.500
Bekijk woning
EuroParcs Enkhuizer Strand
4 personen
vanaf € 150.000
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder