Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
  • De Zanding Strandvilla

EuroParcs De Zanding

EuroParcs De Zanding

Wanneer u van bos houdt, is EuroParcs De Zanding úw locatie, want dit vakantiepark ligt in het hart van het grootste bos van Nederland: de Veluwe. Vanaf het vakantiepark is het bovendien maar 500 meter naar de ingang tot Nationaal Park De Hoge Veluwe. Maak kennis met deze Nederlandse natuurparel, vorm gegeven door bos, heide, vennen en wilde schapen (moeflons).

  • Vakantiepark met binnenzwembad

  • Een zeer breed aanbod aan vakantiehuizen: van stenen huizen tot tiny houses.

  • Op de Veluwe

Faciliteiten op EuroParcs De Zanding

Ontdek de vele faciliteiten van het park

EuroParcs De Zanding - locatie en omgeving

Naast dat EuroParcs De Zanding middenin de Veluwe ligt en op loopafstand van Nationaal Park De Hoge Veluwe, vindt u nog meer natuur in de omgeving. Verrast en verwondert wordt u ook door de zandverstuivingen in natuurgebied Het Mosselse Zand dat direct aan het vakantiepark gelegen is.

Of door het gevarieerde landschap van bos, beken, gras en oude grafheuvels in een ander natuurgebied, Het Planken Wambuis, dat ook bij EuroParcs De Zanding ligt. U kunt deze inspirerende wandel- en fietstochten combineren met bezoeken aan de vele pittoreske dorpen die de omgeving rijk is.

EuroParcs De Zanding ligt middenin de natuur, maar zowel Apeldoorn als Arnhem ligt met de auto maar op iets meer dan twintig minuten rijafstand. Dat maakt het vakantiepark een ideale uitvalsbasis om in Apeldoorn de Apenheul te bezoeken, waar u niet alleen apen treft uit de hele wereld maar ze vaak ook kan voeren.

Of ga voor kinderpretpark Julianatoren, ook in Apeldoorn. In Arnhem staat Burgers’ Zoo, met zijn jungle, woestijn, savanne, mangrove en onderwaterwereld, garant voor plezier voor het hele gezin.

EuroParcs De Zanding park general waterVeluwe forest

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs De Zanding

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.