Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Tiny House 2 EuroParcs Maasduinen

Koop uw Tiny House

Een Tiny House kopen: Een unieke vakantiebeleving

Veel meer dan een trend: een Tiny House kopen als vakantiewoning. Iedereen die wel eens in een Tiny House op vakantie is geweest, weet dat het een heel bijzondere en aparte sfeer uitstraalt. In de afgelopen jaren heeft slim wonen in de kleinste ruimtes aanzienlijk bijgedragen aan een herbezinning in de woonsector en geniet het een grote populariteit in zowel de toerisme- als de vastgoedsector.

Het kopen van een Tiny House bij EuroParcs is daarom een lucratieve en toekomstgerichte investeringsmogelijkheid, want u profiteert zowel van het zelf gebruiken als van het verhuren aan onze vakantiegasten.

Afspraak maken

Duurzaam en toekomstbestendig investeren bij EuroParcs

EuroParcs staat bekend om onvergetelijke vakantieparkervaringen in het Tiny House. Naast onze jarenlange ervaring als vakantieparkspecialist profiteert u bij ons van een zeker rendement en vele andere voordelen. Vooral in onzekere tijden op de financiële markten en in de vastgoedsector biedt het kopen van een Tiny House als vakantiewoning aantrekkelijke voordelen.

Wat maakt de Tiny Houses van EuroParcs zo bijzonder?

Ze belichamen duurzaamheid, minimalisme, esthetiek en praktische verfijning - zonder afbreuk te doen aan comfort. Dankzij het doordachte ontwerp laten onze Tiny Houses de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk achter.

Voor mensen die waarde hechten aan milieubescherming, van de natuur houden of minimalisme hoog in het vaandel hebben staan, is het kopen van een Tiny House daarom een interessante investeringsmogelijkheid. Tegelijkertijd krijgt u een idyllisch toevluchtsoord voor uzelf en andere vakantiegangers als je een Tiny House koopt als vakantiewoning.

EuroParcs Hooge Veluwe Tiny House Interior cosy

Koop een Tiny House als vakantiehuis: Uw perfecte Tiny House midden in de natuur

Bent u geïnteresseerd in een Tiny House, maar weet u niet welke het beste bij u past? Bij EuroParcs kunt u kiezen uit een ruim aanbod Tiny Houses in de mooiste gebieden van Nederland. Zo weet u zeker dat zowel het type Tiny House als de omgeving precies naar uw smaak en wens is. Als u interesse heeft in een Tiny House als vakantiehuis bij EuroParcs, zoeken we het samen uit:

Welk vakantiepark en welk type Tiny House past bij u?

Als experts in vakantieparken en vakantiehuizen staan we uw zijde vanaf het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke aankoop. U profiteert dan van ons allround ontzorgpakket, zodat u u geen zorgen hoeft te maken over boekingen, onderhoud of andere administratieve zaken. Een Tiny House kopen bij EuroParcs is dus in vele opzichten de moeite waard.

Grote doelgroep: vakantiewoning in een Tiny House

Met alle extra's van het vakantiepark, de idyllische natuur en spannende excursiebestemmingen in de omgeving, spreekt EuroParcs vakantiegangers van alle leeftijden aan. Dat geldt ook voor onze Tiny Houses. Of u nu alleen op vakantie gaat of met z'n tweeën in de kleinste ruimte - u kunt kiezen uit verschillende soorten Tiny Houses.

Gezinnen en vrienden kunnen ook samen ruimte vinden op een paar vierkante meter - in één Tiny House of in Tiny Houses naast elkaar. De Tiny Houses van EuroParcs zijn gemaakt voor moderne mensen en passen bij de tijdgeest. Tiny Cottage, Tiny House met whirlpool of Tiny House Plus? Ontdek hier uw droom Tiny House.

EuroParcs Hooge Veluwe Tiny Houses
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Koop een Tiny house in Nederland - ontspanning in de mooiste eenvoud

Een Tiny House kopen in Nederland is bijzonder de moeite waard als investering. Het land biedt niet alleen een adembenemende verscheidenheid aan landschappen, maar heeft ook een goed ontwikkelde toeristische sector die het hele jaar door bezoekers trekt. Nederland staat bekend om zijn gastvrijheid, fietscultuur en interessante geschiedenis, waardoor het een favoriete bestemming is voor mensen van over de hele wereld.

Het is ook bijzonder aantrekkelijk om een Tiny House op een vakantiepark te kopen. Tiny Houses zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en bieden de mogelijkheid om te investeren in een trendy en milieuvriendelijke accommodatie die zeer gewaardeerd wordt door reizigers. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een unieke en authentieke ervaring met het comfort van een vakantiepark.

Tiny Houses in Nederland: droomvakantie met veel mogelijkheden

Bij EuroParcs kunnen gasten lange of korte verblijven in Tiny Houses boeken in de mooiste uithoeken van Nederland. Pasen, Pinksteren, de grote zomervakantie, Kerstmis en Oud & Nieuw of gewoon een weekendje weg - Nederland trekt bezoekers met schilderachtige landschappen van de kust tot de nationale parken met hun diverse flora en fauna.

Nederland biedt de perfecte natuurlijke achtergrond voor het kopen van een Tiny House. Of het nu bij EuroParcs De Wije Werelt in het prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe is, bij EuroParcs Maasduinen in Limburg aan de Maas of bij EuroParcs De Wiedense Meren bij het grootste aaneengesloten hoogveen van heel Noordwest-Europa - op veel van onze vakantieparken kunt u een Tiny House kopen en de natuur van dichtbij beleven.

Geeft u de voorkeur aan een combinatie van plattelandsleven en bruisende stadsflair? EuroParcs staat bekend om zijn toplocaties te midden van adembenemende natuurlijke diversiteit en met optimale verbindingen naar steden en dorpen die een bezoek waard zijn. Vertel ons wat u zoekt en wij vinden het perfecte Tiny House voor u.

Tiny House 2 EuroParcs Maasduinen

Een Tiny House kopen aan het meer of de zee - de perfecte plek voor uw vakantiewoning

Naast onze vakantieparken in sprookjesbossen heeft EuroParcs ook Tiny Houses te koop direct aan het water. Wat is er leuker dan uw eigen Tiny House aan het meer of de zee te kopen en daar regelmatig te ontspannen? Onze vakantieparken zoals EuroParcs Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer of EuroParcs De Zanding, omgeven door zandduinen en een natuurlijk meer, zijn hier gewoonweg perfect voor.

Als dit u aanspreekt en u wilt een Tiny House aan het water kopen, dan kunt u nu bij EuroParcs uw eigen stukje geluk in een schilderachtige omgeving veiligstellen. In onze vakantieparken rond de Tiny Houses vindt u uzelf omringd door ongerepte natuur en sprankelend water. Onze Tiny Houses aan het water bieden u en uw geliefden een ongeëvenaard gevoel van vrijheid en ontspanning.

Luxe ontmoet Tiny House

Zelfs degenen die op zoek zijn naar luxe zullen een Tiny House vinden dat aan de hoogste eisen voldoet. Onze Tiny Houses zijn ontworpen met maximaal intelligent gebruik van ruimte, innovatieve technologie en verfijnd design. Deze unieke combinatie en de unieke locaties van de EuroParcs met Tiny Houses bieden u een onvergelijkbare woonervaring op een paar vierkante meter.

Het doordachte interieur is stijlvol, gezellig en vooral multifunctioneel. U kunt er dus zeker van zijn dat het Tiny House dat u bij EuroParcs koopt, een comfortabele plek is om te wonen. Bovendien zijn onze Tiny Houses ideaal om u te concentreren op het essentiële, ver weg van de stress van alledag - zonder dat u hoeft in te leveren op een bepaald niveau van luxe.

Tiny House 4 by the water EuroParcs de IJssel Eilanden InteriorSolo Retreat 4 EuroParcs De IJssel Eilanden at the water

Uitgelichte accommodaties

Koop een Tiny House met een stuk grond

Als u een Tiny House van EuroParcs koopt, doet u een langetermijninvestering. Sommige van onze Tiny Houses staan op een eigen stuk grond, dat na aankoop uw eigendom wordt. U heeft echter ook de optie om een Tiny House te kopen als vakantiewoning zonder grond.

Op deze manier stelt u niet alleen uw Tiny House veilig, maar ook de waarde van uw grond na verloop van tijd. En het beste? Bij ons hoeft u niet te zoeken naar een stuk grond en te kiezen tussen talloze Tiny House aanbieders.

Bij ons krijgt u alles uit één hand: de grond, het Tiny House en onze exclusieve allround service met alle extra's van EuroParcs. Nog een pluspunt: de kleinere woonoppervlakte wordt weerspiegeld in de benodigde kaveloppervlakte en dus ook in de prijs. Dus minder is meer: als u een Tiny House koopt, heeft u minder ruimte nodig.

Het feit dat vakantiegangers in onze vakantieparken met Tiny Houses soms terrassen, banken en barbecueplaatsen delen in een gemeenschappelijke sfeer versterkt dit idee. Want de nieuwe vakantiebeleving in een kleine ruimte is nog beter als u de herinneringen deelt.

Twee keer zo duurzaam: een gebruikt Tiny House kopen

Een ander interessant aspect op het gebied van duurzaamheid is dat EuroParcs niet alleen nieuwe Tiny Houses aanbiedt, maar ook de optie om een tweedehands Tiny House te kopen. Door een tweedehands Tiny House te kopen, helpt u het verbruik van grondstoffen en de impact op het milieu te verminderen. Als u een bestaand Tiny House gebruikt en verhuurt, minimaliseert u de behoefte aan nieuwe materialen en helpt u dus de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Tiny Houses zijn meer in trek dan ooit en worden daarom gezien als een aantrekkelijke en veilige investeringsmogelijkheid bij EuroParcs. Onze experts staan altijd voor u klaar en zorgen voor een soepel aankoop- en verhuurproces van uw nieuw aangekochte bestaande woning.

Interior Tiny House EuroParcs BuitenhuizenTiny House 2 Hot Tub EuroParcs Beekbergen

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • Meer dan 50 parken in 5 landen

  • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water