Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
EuroParcs sales consultation in Experience Center

Advies voor het kopen van een vakantiehuis

Tips voor het kopen van een vakantiehuis

Het bezitten van een vakantiehuis is niet alleen de droom van veel mensen en een aantrekkelijke kapitaalinvestering, maar roept ook vaak veel vragen op: Waar moet ik op letten bij het kopen van een vakantiehuis, hoe kan ik mijn vakantiehuis gebruiken en vele andere aspecten die belangrijk zijn bij het kopen van een vakantiehuis.

In onze gids vindt u de beste tips en veel nuttige informatie, samengesteld door onze vakantiehuisexperts. Hebt u vragen? Neem contact met ons op - wij helpen u graag!

Afspraak maken

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • Meer dan 50 parken in 5 landen

  • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water