Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Tiny House 4 by the water EuroParcs de IJssel Eilanden Interior

Een vakantiehuis aan het water kopen

Vakantiehuizen te koop op een toplocatie aan het water

Het kopen van een vakantiehuis aan het water heeft grote voordelen en een prachtig uitzicht. Want wie brengt zijn vrije dagen niet het liefst direct aan het water door en geniet van het comfort van een vakantiepark?

Maar een vakantiehuis kopen in een van onze populaire vakantieparken belooft niet alleen verleidelijke vrijetijdsactiviteiten op het land of in het water, maar ook een veilige vorm van investering in onzekere tijden. Door de toplocatie, of het nu aan de verkoelende zee, een schilderachtig meer of een ruisende rivier is, worden de EuroParcs vakantiehuizen aan het water bijzonder goed geboekt door vakantiegasten.

Afspraak maken

Genereer een solide rendement en ervaar de luxe van een vakantiepark

Wilt u een eigen vakantiewoning aan het water en bent u tegelijkertijd op zoek naar een slimme investering? EuroParcs biedt u een ongecompliceerde en rendabele combinatie van eigen gebruik en verhuur. Naast hun verleidelijke ligging midden in de indrukwekkende natuur, combineren onze vakantiewoningen esthetisch huisdesign met een gezellige feelgood sfeer. Dit creëert een gezellige thuissfeer, zelfs op vakantie.

EuroParcs belooft: vele unieke vakantieparken omgeven door ontspannende waterparadijzen, bijzondere vakantiebelevenissen in elk seizoen en dus een lonende investering voor kopers. En dat alles zonder verhuurinspanningen - want als eigenaar van een vakantiewoning profiteert u ook van onze comfortabele allround service. Dit gaat van onderhoud tot marketing. En er zijn nog meer factoren die in het voordeel spreken van het kopen van een vakantiehuis aan het water: De goede reputatie en het grote klantenbestand van EuroParcs als gevestigd merk - beide zorgen voor een hoge mate van vertrouwen onder vakantiegasten.

Er zijn veel redenen om een EuroParcs vakantiehuis aan het water te kopen: de inflatiebescherming van het geïnvesteerde geld, aantrekkelijke rendementen uit verhuur en een grote kans op waardestijging op de lange termijn maken de investering bijzonder aantrekkelijk.

De IJssel eilanden - header - parkphoto
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Een vakantiehuis kopen aan zee: de maritieme investeringsdroom

Vanuit sommige van onze EuroParcs vakantiehuizen kunnen vakantiegangers schilderachtige zandstranden bereiken in slechts een paar minuten lopen en de zilte zeelucht inademen voor de deur. Dit kan ook voor u werkelijkheid worden als u besluit een EuroParcs vakantiehuis aan zee te kopen. Genieten van zonsopgangen en zonsondergangen aan zee of lange strandwandelingen maken zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die onze vakantiegasten te wachten staan dankzij de uitstekende infrastructuur.

Of het nu ondiepe golven zijn of ruwe zee - een prachtig uitzicht in combinatie met activiteiten rond het water is goed voor iedereen. In onze gezellige vakantiehuizen of op hun terras kunnen vakantiegasten nagenieten van hun bewogen vakantiedagen. Conclusie: Het is niet voor niets dat onze vakantieparklocaties aan het water zo populair zijn bij families, vrienden en singles.

Als investeerder kun je uitkijken naar een hoge boekingsbezetting en dus stabiele huuropbrengsten, wat een positief effect heeft op het rendement. Overtuig uzelf en bekijk ons vakantieparkenrepertoire en de te koop staande vakantieobjecten. Ontdek bijvoorbeeld de nieuwe vakantieparken EuroParcs Cadzand of EuroParcs Noordwijkse Duinen aan de Noordzeekust. Beide vakantieparken hebben een unieke ligging aan strand en zee.

EuroParcs De Zeeuwse Duinen garden

Ontspanning aan het meer of de rivier: Koop een pittoresk vakantiehuis aan het water

Vakantiehuizen aan het meer worden ook beschouwd als een even lucratieve investering. Wie besluit een EuroParcs vakantiehuis aan het water te kopen, heeft ook geluk met een ligging aan een meer. Investeerders die een vakantiehuis aan het water kopen, kunnen daarom verwachten dat hun bezit na verloop van tijd in waarde zal stijgen.

Naast het adembenemende waterlandschap bieden de vakantieregio's rond de EuroParcs vakantieparken ook actieve en ontspannende wateractiviteiten. Liefhebbers van frisse lucht komen bijvoorbeeld aan hun trekken op de omliggende wandel- en fietsroutes, terwijl andere bezienswaardige bestemmingen geschikt zijn voor dagtochten. Bij EuroParcs vindt u uw eigen vakantiehuis aan het meer en profiteert u van onze uitstekende parkdiensten.

Wilt u meer weten over onze individuele vakantieparken aan het water? Laat u dan betoveren door het uniek gelegen EuroParcs Biggesee - ons eerste vakantiepark in Duitsland. Of dompel u onder in de prachtige natuur van Nederland door een vakantiehuis direct aan de rivier te kopen bij EuroParcs Marina Strandbad of bij EuroParcs IJsselmeer direct aan het IJsselmeer. Als je naast het uitzicht op het meer ook liever uitzicht op de bergen hebt, is een vakantiewoning bij EuroParcs Ossiacher See in Oostenrijk de juiste keuze voor u. Het aanbod vakantiehuizen van EuroParcs is zeer gevarieerd.

Of het nu aan zee, aan het meer of aan de rivier is - het kopen van een EuroParcs vakantiewoning aan het water blijkt voor investeerders een betrouwbare investering en een comfortabele vakantieoptie. EuroParcs adviseert u graag welk vakantiepark en woningtype perfect voor u zijn.

EuroParcs Marina Strandbad chalets 8

Uitgelichte accommodaties

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • Meer dan 50 parken in 5 landen

  • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water