Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Comfort 6 EuroParcs IJsselmeer
Recreatiewoning vanaf € 349.500
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Vanuit de vakantiewoning naar de eigen aanlegsteiger lopen waar uw boot ligt om vervolgens via bijvoorbeeld de Kleine Vliet en Grote Vliet naar de sluis te varen die toegang biedt tot het IJsselmeer… Deze Comfort 6 op EuroParcs IJsselmeer staat voor een groots vakantiegevoel met veel waterbeleving.

Dat gevoel wordt versterkt door onder meer de royale achtertuin en de nabijheid van zowel het strand aan het IJsselmeer als de grote Medemblikker buitenhaven met het internationale zeilwedstrijdcentrum. Verder ligt het historische stadshart van Medemblik op loopafstand.

De Comfort 6 zelf is ook een blikvanger. Deze stenen vakantiewoning oogt niet alleen als een gewoon huis, hij is ook als zodanig opgeleverd. De Comfort 6 is traditioneel gebouwd met betonvloeren op alle verdiepingen, pannen op het dak en voorzien van vloer-, muur- en glasisolatie.

Deze dubbellaagse vakantiewoning is geschikt voor 6 personen: ze kent drie slaapkamers. De inrichting bestaat verder uit een mooie woonkamer met dubbele tuindeuren, een open keuken, een inpandige bijkeuken/berging, een separaat toilet en een ruime badkamer met wastafel, tweede toilet, ligbad en douche.

Getoonde prijs is inclusief kavel.

Kenmerken

Park
Objectnummer
1980
Kavelnummer
Aantal personen
6
Aantal kamers
4

Neem contact op met EuroParcs IJsselmeer

Een vakantiewoning aan het water? Dat kan op EuroParcs IJsselmeer. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over de investeringsmogelijkheden.

Adres
Oosterdijk 1
1671 HJ
Medemblik

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak

 

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 30 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder

Pim de Vos overtuigd van Wim Vos en EuroParcs

Nee, het zat niet in de naam maar er was en is wel een duidelijke klik tussen Pim de Vos uit Amsterdam en directeur Wim Vos van EuroParcs.
Lees verder

‘EuroParcs sprak mij al langere tijd aan’

Een jaar voordat zijn woonhuis werd verkocht, had hij al contact gezocht met aankoopadviseur Ger Spork op EuroParcs Resort Limburg.
Lees verder