Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Daelenbroeck Eco

EuroParcs Limburg

Recreatiewoning vanaf
€ 325.000 excl. BTW
Kavel vanaf
€ 100.000
Meer informatie

Omschrijving

De vakwerkwoningen in Limburg zijn een boerenvinding: de Limburgse vakwerkboerderij is een sinds oud-Germaanse tijd uitgeoefende bouwstijl waarbij een dragend skelet uit houten balken met mortel of leem en roeden opgevuld wordt. Deze geschiedenis zie je anno 2023 terug op EuroParcs Limburg waar het historisch erfgoed met Limburgse vakwerkwoningen niet alleen gekoesterd wordt, maar wordt uitgebreid met 16 woningen. Van buiten ogen de vakwerkwoningen historisch, van binnen voldoen ze qua luxe en comfort voldoen aan de hoge EuroParcs-standaard. Zo heeft elk van de te bouwen vakwerkwoningen een sauna!

De woningindeling

Elk van de woningen is dubbellaags en geschikt voor acht personen. Bij binnenkomst betreedt u een ruime hal met separaat toilet, een berging annex technische ruimte en de trapopgang naar de eerste etage. Wanneer u doorloopt stapt u de zeer ruime woonkamer binnen, met een aparte lounge-/zitruimte met tv-meubel en een tweede gedeelte waar de grote eettafel staat. Grenzend hieraan is een andere blikvanger gesitueerd: de open keuken. Deze is royaal qua uitrusting te noemen met een koelkast, combioven, vaatwasser en inductiekookplaat. Het kookeiland zorgt bovendien voor een extra mooie uitstraling en nog meer gebruiksgemak.

Verder bevindt zich op de begane grond de master bedroom met en suite een ruime badkamer met inloopdouche en een grote wastafel. De overloop op de eerste etage geeft toegang tot nog eens drie ruime slaapkamers: twee met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Elk van de drie slaapkamers heeft en suite een badkamer met inloopdouche, twee van de drie hebben tevens een wasmeubel. De grootste van de drie slaapkamers, aan de rechterzijde van de overloop, beschikt bovendien over een bad. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een separaat toilet en een sauna!

Kenmerken

Park
Objectnummer
2649
Kavelnummer
Aantal personen
8
Aantal kamers
5

Neem contact op met EuroParcs Limburg

Vragen? Contact EuroParcs Limburg door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Hommelweg 2
6114 RT Susteren

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis de brochure aanvragen van EuroParcs Limburg met meer informatie over de recreatiewoningen.

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs Limburg

EuroParcs Limburg
6 personen
vanaf € 234.900
Bekijk woning
EuroParcs Limburg
10 personen
vanaf € 379.900
Bekijk woning
EuroParcs Limburg
8 personen
vanaf € 259.900
Bekijk woning
EuroParcs Limburg
10 personen
vanaf € 429.900
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder