Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Duinlodge

EuroParcs Cadzand

Duinlodge
Duinlodge
Duinlodge
Duinlodge
Duinlodge
Duinlodge
Recreatiewoning vanaf
€ 325.000 excl. BTW
Kavel
€ 85.000
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Deze vakantiewoning straalt door de ruimtelijke indeling, de houtlook-afwerking en het grote, overdekte terras het zee-, strand- en zongevoel uit dat elke eigenaar en vakantiegast in Cadzand zoekt. Daarnaast belichamen de grote ramen met prachtige lichtinval het vrijheidsgevoel dat deze bijzondere omgeving in sterke mate oproept.

U betreedt via het terras de woning en stapt daarmee gelijk in het loungegedeelte van de grote woonkamer. Een comfortabele zithoek met mooi meubilair kleurt deze plek voor een gezellig samenzijn in. Het hart van de living wordt gevormd door de grote eettafel met daaraan gekoppeld de open keuken die van alle gemakken is voorzien. Van de koel-vriescombinatie tot de kookplaat, van de vaatwasser tot de magnetron, van de afzuigkap tot de kraan met daaronder de rvs spoelbak: het is allemaal van de kwaliteit en met de uitstraling die past bij de unieke omgeving van Cadzand.

Een master bedroom met aansluitend een luxe badkamer met douche, wastafel en toilet maakt het mooie beeld van de begane grond af. Op de eerste etage treft u een grote overloop en nog eens twee grote slaapkamers om het inspirerende beeld van deze vakantiewoning af te maken.

De woning wordt verhuurklaar opgeleverd.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2963
Kavelnummer
44
Aantal personen
6
Aantal kamers
4

Neem contact op met EuroParcs Cadzand

Een vakantiewoning in het uiterste westen van de Nederlandse provincie Zeeland? Dat kan op EuroParcs Cadzand. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over de investeringsmogelijkheden.

Adres
Lange Strinkweg 2
4506 JG Cadzand

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Contact

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder