Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Recreatiewoning vanaf € 319.500 Kavel vanaf € 200.000
Genoemde prijzen zijn exclusief btw

Omschrijving

Het topcomfort dat type Duinvilla 2 biedt wordt gesymboliseerd door de sauna die vanuit de grote badkamer op de begane grond kan worden betreden. Deze badkamer is op zijn beurt alleen toegankelijk vanuit de master bedroom! Jonge kinderen kunnen in de tweede slaapkamer naast de master bedroom slapen, zodat u met behoud van alle privacy toch een oogje in het zeil kunt houden op datgene wat het leven liefde en zin geeft. Voor oudere kinderen of simpelweg een groter gezelschap geldt: de bovenverdieping telt maar liefst vier slaapkamers plus een badkamer en een separaat toilet. De villa biedt ruimte aan een totaal van 12 personenn. Het type Duinvilla 2 is gebouwd met duurzame materialen die helemaal zijn toegerust voor de ligging vlakbij het strand en het grote water. Wie de fraaie entree binnenloopt en langs de trap en het separate toilet loopt, treft een grote living met aangrenzend een open keuken aan die voorzien is van alle keukenaccessoires die u in een kookruimte van niveau mag verwachten. In deze ruimtes wordt het thuisgevoel échtbeleefd. Een grote eettafel en een zithoek met open haard geven de vakantievilla nog meer warmte. Dat gevoel, die klasse, ook dat uit zich in uw investeerdersperspectief.

Getoonde prijs is een vanaf prijs, exclusief kavel, meubelpakket en tuinaanleg. 

 

 

Kenmerken

Park
Objectnummer
1673
Kavelnummer
Aantal personen
12
Aantal kamers
7

Neem contact op met EuroParcs Poort van Zeeland

Vragen? Contact EuroParcs Poort van Zeeland door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Parkweg 2
3221 LV Hellevoetsluis

Contactinformatie
T: 088 070 80 00
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Poort van Zeeland met informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs Poort van Zeeland

EuroParcs Poort van Zeeland
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 234.900
Bekijk woning
Cottage
EuroParcs Poort van Zeeland
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 149.900
Bekijk woning
EuroParcs Poort van Zeeland
Beleef een vakantievilla met een robuust en tegelijkertijd luxueus karakter!
10 personen
6 Kamers
Vanaf € 319.500
Bekijk woning
Lodge
EuroParcs Poort van Zeeland
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 159.900
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 30 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee
Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder
Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder
Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder
De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder
De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder
,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder
Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder
Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder
Nee, het zat niet in de naam maar er was en is wel een duidelijke klik tussen Pim de Vos uit Amsterdam en directeur Wim Vos van EuroParcs.
Lees verder
Een jaar voordat zijn woonhuis werd verkocht, had hij al contact gezocht met aankoopadviseur Ger Spork op EuroParcs Resort Limburg.
Lees verder