Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Recreatiewoning vanaf
€ 249.500 Vrij van BTW Incl. kavel
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Alsof er een eland spontaan uit het bos komt lopen. Alsof u, wanneer u door het typisch Finse overdekte veranda met sierhekwerk loopt, de sneeuw nog ziet smelten terwijl u snelt naar een ander typisch Fins gebruik: uzelf op heerlijke wijze laten verwarmen. Niet door een sauna, maar in een grote hot tub. Iets waar bewust voor is gekozen omdat we een andere Finse gewoonte, het lichaam laten afkoelen in ijskoud water, wél aan de Finnen willen laten.

Deze Finse Villa straalt namelijk in alles comfort uit: Scandinavische klasse gecombineerd met Nederlandse nuchterheid heeft geleid tot dit topproduct van maar liefst 80 vierkante meter groot. Deze 6-persoons vakantiewoning, die wordt gerealiseerd in een fraaie, natuurlijke groene kleurstelling, is meer dan alleen comfortabel in oppervlaktemeters. Ook qua aankleding maakt de vakantievilla indruk: van de woonkamer tot de slaapkamers en van de badkamer tot de open keuken is luxe het kernwoord dat de inrichting samenvat.

Wellicht vraagt u zich af: waarom vakantiewoningen van Scandinavische snit in Nederland? De reden is dat deze vakantievilla’s direct aan Nationaal Park Dwingelderveld gerealiseerd worden. Dit natuurgebied is niet alleen een mengeling van open landschap en bos, maar ook wordt ook gekenmerkt door grote waterplassen die doen denken aan de beroemde Finse meren. Wie derhalve plaatsneemt op de veranda met een kopje koffie in de hand wordt tot in de diepste ziel geïnspireerd om de wandelschoenen aan te trekken om dit natuurgebied te verkennen.

Getoonde prijs is inclusief kavel, exclusief tuinaanleg en meubelpakket.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2214
Kavelnummer
Aantal personen
6
Aantal kamers
4

Neem contact op met EuroParcs De Wiltzangh

Een vakantiewoning in Drenthe? Dat kan op EuroParcs De Wiltzangh. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over de investeringsmogelijkheden.

Adres
Witteveen 2
7963 RB Ruinen

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Vraag een brochure aan

 

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs De Wiltzangh

EuroParcs De Wiltzangh
6 personen
vanaf € 199.500
Bekijk woning
EuroParcs De Wiltzangh
4 personen
vanaf € 239.500
Bekijk woning
EuroParcs De Wiltzangh
2 personen
vanaf € 229.500
Bekijk woning
EuroParcs De Wiltzangh
4 personen
vanaf € 149.500
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder