Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Forest Lodge 4

EuroParcs La Cascade

Forest Lodge
Recreatiewoning vanaf
€ 129.500 excl. BTW
Huurkavel vanaf
€ 4.500
Meer informatie

Omschrijving

Deze vakantiewoningen reflecteren enerzijds het vrijheidsgevoel dat de rivier Samson en de waterval bij het park oproept, maar anderzijds versterkt de nabijheid van het bos het warme familiegevoel. Het type Forest Lodge heeft een robuuste bouw wat aansluit bij de bosrijke omgeving maar wordt ook gekarakteriseerd door veel lichtinval. Door transparantie dankzij de grote ramen. Maar ook door warmte ’s avonds op de zitbanken of op het terras dat u via de openslaande glazen deuren vanuit de woonkamer betreedt. Het is tenslotte de vrijheid die het gezin ervaart die de familiebanden hechter maakt. Dat betekent ook een ontwerp die niet alleen luxe en comfort uitstraalt, maar ook duurzaam is in alle opzichten. In gebruikte materialen en in uitstraling zodat de vakantiewoning naadloos aansluit bij de natuurrijke omgeving.

De woonkamer van dit type wordt ingekleurd door een zit- en loungehoek en een open keuken die van alle gemakken is voorzien. Verder bevindt zich direct na de ingang de badkamer die is ingericht met een ruime douchecabine, toilet en wastafel. Aansluitend is de master bedroom met een twee persoonsbed, twee nachtkastjes en grotere kasten om spullen op te bergen. De tweede slaapkamer herbergt twee eenpersoonsbedden en ook voldoende kastruimte.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2885
Kavelnummer
Aantal personen
4
Aantal kamers
3

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs La Cascade

EuroParcs La Cascade
4 personen
vanaf € 119.500
Bekijk woning
EuroParcs La Cascade
2 personen
vanaf € 99.500
Bekijk woning
EuroParcs La Cascade
2 personen
vanaf € 139.500
Bekijk woning
EuroParcs La Cascade
4 personen
vanaf € 169.500
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder