Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Guldendaalder 470

EuroParcs Poort van Amsterdam

Guldendaalder
Guldendaalder
Guldendaalder
Guldendaalder
Guldendaalder
Guldendaalder
Recreatiewoning vanaf
€ 559.900 K.K. 37-d Incl. kavel
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

EuroParcs Poort van Amsterdam ligt op een bijzondere plek in Noord-Holland: direct aan het glinsterende water van het Markermeer. Hier viert u vakantie in een rustige omgeving, met het centrum van Amsterdam op slechts 30 minuten rijden. Culturele uitjes liggen om de hoek. Binnen een half uur bent u in Marken, Volendam of op de Zaanse Schans. Met een eigen boot is dit park de ideale vakantielocatie.

Woonkamer

Vanuit deze zeer lichte L vormige ruime woonkamer kijk je uit over het water. Op de vloer ligt een mooie plavuizen vloer dat over de hele beneden verdieping is doorgetrokken. Met mooi weer kunt u de openslaande deuren heerlijk open doen waardoor buiten naar binnen haalt.

Keuken
Prachtige hoogglans keuken in de kleur taupe. Deze luxe keuken staat in een hoekopstelling en is van alle gemakken voorzien. Lades waar je veel in op kunt bergen, gas kookplaat met maar liefst 6 pitten, rvs afzuigkap met verlichting combi magnetron, vaatwasser, koelkast. Als je aan het koken bent kun je contact blijven houden met de mensen die aan de eettafel zitten.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer is op de begane grond. Heeft een deur waardoor u gelijk naar buiten kunt. Verder heeft deze slaapkamer een 2 persoons- boxspring en een kledingkast om je spulletjes in op te bergen. De badkamer is en suite zodat je s'ochtens gelijk kunt douchen.

Slaapkamer 2
Slaapkamer 2 is op de boven verdieping en heeft ook 2 boxspring bedden en een opbergkast. Deze slaapkamer heeft een en suite badkamer.

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer is op de verdiepingsvloer aanwezig met 2 boxspring bedden en een opbergkast voor je spullen en een en suite badkamer.

Slaapkamer 4
De laatse slaapkamer heeft 2 boxspring bedden, opbergkast en evenals de vorige slaapkamers een en suite badkamer.

Badkamer 1
Badkamer 1 hoort bij slaapkamer 1 is en suite en heeft een wastafel meubel en een aparte douche. Hier in deze badkamer is geen toilet te vinden die is in de hal.

Badkamer 2
De tweede badkamer is op de verdiepingsvloer en hoort bij slaapkamer 2, heeft een wastafelmeubel een douche en een toilet.

Badkamer 3
Badkamer 3 is ook op de verdiepingsvloer en hoort bij slaapkamer 3, heeft net als badkamer 2 een wastafelmeubel, douche en toilet.

Badkamer 4
Badkamer 4 hoort ook bij slaapkamer 4 en heeft een wastafelmeubel, douche en toilet.

Getoonde prijs is inclusief kavel.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2385
Kavelnummer
470
Aantal personen
8
Aantal kamers
8
Kaveloppervlakte
626 m²
Woonruimte
121 m²
Bouwjaar
2016

Neem contact op met EuroParcs Poort van Amsterdam

Vragen? Contact EuroParcs Poort van Amsterdam door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Zeedijk 2
1154 PP Uitdam

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis de brochure aanvragen van EuroParcs Poort van Amsterdam met informatie over de recreatiewoningen. 

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs Poort van Amsterdam

EuroParcs Poort van Amsterdam
6 personen
vanaf € 359.900
Bekijk woning
EuroParcs Poort van Amsterdam
6 personen
vanaf € 359.900
Bekijk woning
EuroParcs Poort van Amsterdam
4 personen
vanaf € 369.900
Bekijk woning
EuroParcs Poort van Amsterdam
8 personen
vanaf € 634.900
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder