Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

7% vast meerjarig rendement
Recreatiewoning
€ 199.500 V.O.N Excl. BTW
Kavel
€ 69.000
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Een vakantiewoning als een baken van luxe en comfort midden in de wildernis. Dit 6-persoons recreatieobject combineert ruimte met het unieke, geborgen gevoel dat iedereen probeert te creëren in zijn eigen huis maar soms juist in een vakantiewoning beter tot zijn recht komt. De Jachthut XL is daar een sprekend voorbeeld van, ook al omdat deze vakantiewoning op loopafstand van het woeste natuurgebied Dwingelderveld is gelegen.

Deze vakantiewoning verbindt met de omgeving dankzij de houten buitenzijde. Daarbij versterkt de fraaie met steenstrips afgewerkte schoorsteen het idyllische plaatje van een robuuste, warme vakantiewoning midden in de natuur.

Van binnen lijkt het wel of u niet in Nederland maar in Oostenrijk bent: de Jachthut XL is ook binnenshuis geheel in hout afgewerkt waarbij de ‘ronde afwerking’ van de balkenstructuur in de slaapkamers nog eens extra in het oog springt. Andere blikvanger is het fraaie kleurenpalet aan houtkleuren dat tezamen nog meer uitstraling aan de vakantiewoning geeft.

Dit type beschikt verder over een opvallend grote living met open keuken, een eveneens ruime badkamer, een separaat toilet en qua oppervlaktemeters ook comfortabele slaapkamers. Daarbij is elke ruimte luxueus ingericht: van aansprekende keukenaccessoires tot een fraaie designradiator in de badkamer en van mooi sanitair tot uitstekende kwaliteit bedden.

Getoonde prijs is exclusief kavel, tuinaanleg en meubelpakket.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2221
Kavelnummer
Aantal personen
6
Aantal kamers
4

Neem contact op met EuroParcs De Wiltzangh

Een vakantiewoning in Drenthe? Dat kan op EuroParcs De Wiltzangh. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over de investeringsmogelijkheden.

Adres
Witteveen 2
7963 RB Ruinen

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Vraag een brochure aan

 

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs De Wiltzangh

7% vast meerjarig rendement
EuroParcs De Wiltzangh
6 personen
vanaf € 199.500
Bekijk woning
7% vast meerjarig rendement
EuroParcs De Wiltzangh
4 personen
vanaf € 239.500
Bekijk woning
7% vast meerjarig rendement
EuroParcs De Wiltzangh
6 personen
vanaf € 249.500
Bekijk woning
EuroParcs De Wiltzangh
2 personen
vanaf € 229.500
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder