Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Recreatiewoning vanaf
€ 209.500 excl. BTW
Kavel vanaf
€ 60.000
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Een vakantiewoning in het bos, aan het meer bij Nationaal Park Hoge Kempen: de Lake Houses op EuroParcs Hoge Kempen liggen op een bijzondere plek en zijn ook premium qua architectuur. Deze vakantiewoningen zijn een prachtige symbiose van enerzijds een warme houtlook, passend bij een bosrijke omgeving. Anderzijds stralen ze die ‘luchtige’ looks uit die de wind en daarmee het vrijheidsgevoel symboliseert dat hoort bij een plek met veel water.

Vooral het terras beeldt ‘beide werelden’ uit: deze is deels geheel overdekt en deels voorzien van een pergola. Dat wil zeggen: één van beide terrassen. De vakantiewoning kent aan de achterzijde nog een terras zonder overkapping waarmee de overgang van binnen- naar buitenleven en van een knusse bos- naar een open waterbeleving compleet is.

Ook in materiaalkeuze zijn de Lake Houses simpelweg smaakvol te noemen. De pergola is van cortenstaal in houtlook, maar de spantdelen aan de zijkant zijn van wit pleisterwerk evenals de buitenzijde van de woning zelf. De vlonder is van extra zware kwaliteit composiet en steekt dankzij de kleur antraciet fraai af tegen de pergola.

Van binnen is de blikvanger de ruime living, met de mooi ingerichte eet- en loungehoek, tezamen met de open keuken. Deze keuken is met een kraan met een rvs spoelbak, een vaatwasser alsmede inbouwkoelkast en -vriezer en een afzuiging boven de kookplaat van alle gemakken voorzien.

Het type Lake House herbergt drie slaapkamers die zorgen voor zes slaapplaatsen. Elk van deze drie ruimtes is voorzien van voldoende kastruimte. De luxueus ingerichte badkamer bestaat uit een wastafel met fontein, een ruime douchecabine en een toilet.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2837
Kavelnummer
Aantal personen
6
Aantal kamers
4

Neem contact op met EuroParcs Hoge Kempen

Vragen? Contact EuroParcs Hoge Kempen door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Molenblookstraat 64
B-3690 Zutendaal
België

Contactinformatie
T: 088 070 80 00
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Hoge Kempen met meer informatie over de recreatiewoningen.

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder