Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Panorama Chalet

EuroParcs Gulperberg

Verkocht
Panorama Chalet
Panorama Chalet
Panorama Chalet
Panorama Chalet
Panorama Chalet
Panorama Chalet
Panorama Chalet
Recreatiewoning vanaf € 159.000
Genoemde prijzen zijn exclusief btw
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Type Panorama Chalet is geschikt voor 4 tot 5 personen. Deze recreatiewoning beschikt over een knusse living en een praktische keuken voorzien van een gasstel, koelkast, vaatwasser en
losse combimagnetron. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met twee boxsprings en één met een stapelbed en eenpersoonsbed. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Direct naast de recreatiewoning is er parkeergelegenheid.

Het uitzicht; onbetaalbaar....
Deze recreatiewoning is gelegen op een prachtige kavel aan de rand van de camping. Vanaf het terras kijkt u kilometers ver over de glooiende Zuid-Limburgse heuvels. Heeft u interesse in deze recreatiewoning? Reageer dan snel door onderstaand formulier in te vullen.

Vaste verhuuropbrengsten
Op Panoroma Camping Gulperberg kunt u kiezen voor absolute zekerheid met onze vaste verhuuropbrengsten. Wij bieden u een vast rendement van 5,5% voor 5 jaar lang aan.

Getoonde prijs is incl. kavel, excl btw.

Kenmerken

Park
Objectnummer
1534
Kavelnummer
Aantal personen
5
Aantal kamers
3

Neem contact op met Panorama Camping Gulperberg

Heeft u vragen over Panorama Camping Gulperberg? Neem dan contact met ons op door te bellen of mailen! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Berghem1
6271 NP Gulpen 

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over Panorama Camping Gulperberg met meer informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 30 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder

Pim de Vos overtuigd van Wim Vos en EuroParcs

Nee, het zat niet in de naam maar er was en is wel een duidelijke klik tussen Pim de Vos uit Amsterdam en directeur Wim Vos van EuroParcs.
Lees verder

‘EuroParcs sprak mij al langere tijd aan’

Een jaar voordat zijn woonhuis werd verkocht, had hij al contact gezocht met aankoopadviseur Ger Spork op EuroParcs Resort Limburg.
Lees verder