Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Pavillon La Mer

EuroParcs De Wiedense Meren

Pavillon Le Mer
Recreatiewoning vanaf € 154.500 Kavel vanaf € 75.000
Genoemde prijzen zijn exclusief btw

Omschrijving

Natuurlijk recreëren pur sang. Dáár staat deze vierpersoons recreatiewoning voor. Blikvanger in de eerste plaats is de master bedroom die zeer ruim is, bovendien is hij en ook de tweede slaapkamer ingericht met extra large bedden. Daarnaast is de badkamer luxueus afgewerkt en voorzien van instapdouche, wastafel en toilet. Ook de keuken heeft een hoge kwaliteitslook en meer dan dat, want met een koel-/vriescombinatie, een combi-oven, vaatwasser en inductiekookplaat met afzuiging is hij simpelweg royaal uitgerust. En dan is er nog uw eerste emotie bij dit project: de prachtige omgeving. Vanuit de comfortabel ingerichte woonkamer heeft u een mooi uitzicht daarop dankzij de grote raampartijen. Die geven, ook door de grote lichtinval, de vakantiewoning een moderne uitstraling, maar ze zijn deels ook ingebed in grote schuifdeuren die u toegang geven tot het ruim opgezette zonneterras.

Kenmerken

Park
Objectnummer
1754
Kavelnummer
Aantal personen
4
Aantal kamers
3
Woonruimte
50 m²

Neem contact op met EuroParcs De Wiedense Meren

Vragen? Contact EuroParcs De Wiedense Meren door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Veneweg 306
7946 LX Wanneperveen

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs De Wiedense Meren met meer informatie over de vakantiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs De Wiedense Meren

EuroParcs De Wiedense Meren
8 personen
5 Kamers
Vanaf € 249.950
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs De Wiedense Meren
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 179.500
Bekijk woning
EuroParcs De Wiedense Meren
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 599.500
Bekijk woning
EuroParcs De Wiedense Meren
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 599.500
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 30 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder
Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder
Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder
De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder
De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder
,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder
Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder
Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder
Nee, het zat niet in de naam maar er was en is wel een duidelijke klik tussen Pim de Vos uit Amsterdam en directeur Wim Vos van EuroParcs.
Lees verder
Een jaar voordat zijn woonhuis werd verkocht, had hij al contact gezocht met aankoopadviseur Ger Spork op EuroParcs Resort Limburg.
Lees verder