Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

Puittal

Recreatiewoning vanaf € 249.500
PuittalPuittalPuittalPuittalPuittalPuittal

Omschrijving

Dichter bij de natuur, dichter ook bij die groteske bergen die de mens sinds jaar en dag inspireren kunt u tijdens uw verblijf in de Alpen niet komen…EuroParcs presenteert op Alpenresort Olympiaregion Seefeld een vakantiewoning die qua uiterlijk naadloos in de omgeving past: robuust, stoer en oersterk zodat het verblijf in de winter, als het buiten guur kan zijn, extra romantisch is. Onze Oostenrijkse blokhutten grijpen, net zoals we dat op verscheidene Nederlandse resorts gedaan hebben, terug op de historie van de streek. Een gevoel dat extra krachtig is als u vanaf het grote terras ’s ochtends met een kop koffie naar de omringende Alpenflanken kijkt.

Tegelijkertijd is deze ‘natuurwoning’ van binnen luxueus ingericht: zowel de badkamer als de keuken als de slaapkamer is louter met A-merken aangekleed. Driekwart van de Oostenrijkse blokhut bestaat uit één grote ruimte. U stapt van uw bed zo de living in en daarna de keuken zonder dat u een deur hoeft te openen. De badkamer met douche, wastafel en toilet is wel een separate ruimte.

Het uiterlijk en de inrichting van deze vakantiewoning staan garant voor een tijdloze vakantie. Dat geeft tevens het investeerdersperspectief weer: omdat dit type zo bij Tirol past zal het immer in beeld blijven. Letterlijk en figuurlijk.

De getoonde vanafprijs is excl. meubelpakket.

Plattegrond

Puittal
Puittal
Puittal
Puittal
Puittal
Puittal
Puittal

Kenmerken

Status
 
Park
Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Objectnummer
393
Kavelnummer
Aantal personen
2
Aantal kamers
2

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden