Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Omschrijving

De Villa Henschoten is in alles groots: qua omvang, qua uiterlijk, qua inrichting en qua comfort. Het is een vakantievilla die in statuur meer is dan een vakantiehuis: in deze vakantievilla zou iedereen wel elke dag willen verblijven. Type 2 onderscheidt zich daarbij door een grote glaspui aan de tuinzijde zodat u vanuit uw aanwinst een nóg mooier uitzicht hebt over de omgeving.

De zintuigen worden bij de eerste aanblik al zodanig geprikkeld dat u direct een ‘wauw-moment’ beleeft. Een drielaagse vakantievilla… Met royale overstekken rondom… Met robuuste houten gebinten in de gevels… Met een fraai hellend dak met échte dakpannen in de mooie kleur antraciet…  Met een pakkend uitzicht vanaf een groot houten terras op palen dat wordt ondersteund door een metalen balustrade…  Met een eigen parkeerplek op de eigen kavel.

Wie de vakantievilla nadert ziet de meerwaarde van deze vakantievilla meer in detail. Denk bijvoorbeeld aan de uitstekende isolatiewaarden dankzij onder meer de kunststof kozijnen met HR++-beglazing. Tegelijkertijd zorgen de kunststof draaiende delen ervoor dat er altijd voldoende ventilatiemogelijkheden zijn.

Eenmaal binnen valt in het souterrain de luxe wellness op: deze bestaat uit een infraroodsauna, sunshower met directe toegang naar de verdiepte buitenruimte en optioneel een hottub. Aansluitend is er in het souterrain een luxe badkamer voorzien van een inloopdouche, bad en wastafelmeubel en een separaat sanitair met een hangend toilet en een fontein. Verder bevinden zich twee ruime slaapkamers in het souterrain.

Op de begane grond kunt u uw gasten welkom heten in de ruime hal. Aangrenzend is een royale woonmaker met veel lichtinval en directe toegang tot het terras. Uiteraard wordt zowel de living als het terras ingericht met hoogwaardig meubilair. Datzelfde geldt voor de keuken waarvoor de woorden ‘compleet ingericht’ slechts een understatement zijn: het kookeiland en de bar geven deze ruimte extra klasse. In wezen loopt wat betreft het genieten met elkaar de living door tot in de keuken en vice versa: in deze twee ruimtes schrijft u uw sociale leven met een uitroepteken.

De verdiepingsvloer tenslotte kent maar liefst drie slaapkamers. Deze verdieping, die verder wordt ingekleurd door een luxe badkamer met inloopdouche, bad en wastafelmeubel enerzijds en een luxe sanitair met hangend toilet en fontein anderzijds, is er echt voor de rust. Alhoewel, u treft hier ook een gameroom aan. Zo kunnen de kinderen lekker gamen zonder dat zij gestoord worden door derden en kunt u elders in de vakantievilla rustig uw gang gaan.

Kenmerken

Status
 
Park
Resort De Utrechtse Heuvelrug
Objectnummer
372
Kavelnummer
Aantal personen
10
Aantal kamers
7

Neem contact op met Resort De Utrechtse Heuvelrug

Vragen? Contact Resort De Utrechtse Heuvelrug door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder. 

Adres
Laan van Laag Kanje 1
3951 KD Maarn

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug met meer informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden

Bekijk ook eens de andere woningen van Resort De Utrechtse Heuvelrug

Resort De Utrechtse Heuvelrug
4 personen
€ 109.500
Bekijken
Resort De Utrechtse Heuvelrug
4 personen
Bekijken
Hackfort Panorama
Resort De Utrechtse Heuvelrug
4 personen
€ 149.500
Bekijken
Resort De Utrechtse Heuvelrug
10 personen
Bekijken
Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Bezoek de open dagen

16 t/m 17 januari
Resort Aan De Maas
23 t/m 24 januari
Resort Kaatsheuvel
30 t/m 31 januari
Resort De Biesbosch
30 t/m 31 januari
Resort De Kraaijenbergse Plassen
Bekijk alle open dagen

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 30 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

De zekerheid van een waardevolle investering

De zekerheid van een investering die tastbaar is. Nu, morgen, overmorgen en over vele jaren nog steeds. EuroParcs heeft jaren lange ervaring in het ontwikkelen en beheren van vakantieparken en recreatiewoningen. Wij ervaren dat de positieve emotie die het onroerend goed bij u oproept ook geldt voor de gasten die hun vakantie vieren bij ons. EuroParcs staat namelijk voor een totaalbeleving: het zijn de recreatiewoningen in samenspel met de unieke ligging van en het ruime aantal faciliteiten en voorzieningen op onze resorts die ervoor gezorgd heeft dat ons bedrijf continu groeit. Wie kiest voor EuroParcs kiest voor succes, maar tegelijkertijd voor een bedrijf dat voorzichtigheid hoog in het vaandel heeft staan.