Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Information Day - De Kuip

Informatiedag De Kuip

USP icon
Profiteer van Feyenoord voordelen!
USP icon
Maak een afspraak en ontvang een goodie!
USP icon
Leuke dag om de hele familie mee te nemen

EuroParcs informatiedag De Kuip – Alles over uw tweede huis

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen vakantiewoning, een oase van ontspanning en plezier? Of bent u meer op zoek naar een interessante investering met langdurig rendement? Dan is dit uw moment! EuroParcs nodigt u uit voor een exclusieve Informatiedag in De Kuip op 24 februari tussen 10:00 en 17:00. Of u nu investeert of voor eigen gebruik zoekt, wij brengen uw droom dichterbij. Ontdek waarom deze dag een unieke kans is om uw vakantiedromen waar te maken!

Maak een afspraak

Vind uw ideale vakantiewoning op 24 februari. Heeft u specifieke vragen of spreekt u liever direct met een adviseur? Maak dan een afspraak en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. De beschikbaarheid is beperkt, dus wacht niet langer en reserveer uw plek vandaag nog!

Maak een afspraak

Wat kunt u verwachten:

  • Persoonlijk advies:
    Kom in gesprek met onze ervaren aankoopadviseurs die u graag begeleiden bij het ontdekken van de mogelijkheden voor uw ideale vakantiewoning. Of het nu gaat om investering of eigen gebruik, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

  • Exclusieve Feyenoord voordelen:
    Als trotse hoofdpartner van Feyenoord presenteren wij exclusieve voordelen speciaal voor Feyenoord-supporters! Grijp de kans om te profiteren van €10.000,- korting op een meubelpakket en ontdek unieke acties die slechts dit weekend geldig zijn. Voor degenen die op zoek zijn naar een veilige investering, liggen er bovendien unieke voorstellen met langdurig en hoog rendement klaar. Dit is een uitzonderlijke kans voor echte Feyenoorders!

  • Stadionbeleving en goodies:
    Beleef de magie van De Kuip tijdens uw afspraak in het stadion! Maak een afspraak, neem deel aan ons evenement, en ga naar huis met een goed gevulde goodiebag als dank voor uw bezoek!

Information Day - De Kuip
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.