Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Aanbod voor de lange termijn: vast rendement voor 15 jaar

Aanbod voor de lange termijn: vast rendement voor 15 jaar

11 november 2020

De EuroParcs Group biedt nu nóg meer stabiliteit aan zijn investeerders dankzij een vast rentepercentage met een looptijd van 15 jaar voor bestaande recreatieobjecten!

U hebt dit jaar gemerkt hoezeer wij onze grotere slagkracht hebben vertaald in ons aankoopbeleid, de EuroParcs Group is qua omvang meer als verdubbeld. Wij willen onze relaties echter niet alleen in kwantiteit maar ook in kwaliteit meer bieden. Wij zijn en blijven een familiebedrijf: wij willen niet alleen de spreekwoordelijke arm op de schouder leggen als wij een zakelijke deal sluiten, maar die daar ook houden voor de komende jaren.

Oftewel: wij willen als uw zakelijke partner u bij de hand nemen naar nog stabieler rendement en ons daarmee eens te meer profileren als betrouwbaar bedrijf in onzekere tijden. Daarom is besloten een nieuwe handreiking te doen die niet alleen dit jaar maar voor de langere termijn van kracht is: u heeft de mogelijkheid om 5% rendement te behalen voor de periode van 15 jaar als u een bestaande vakantiewoning bij ons koopt.

Wel is het zo dat u, wanneer u nog dit jaar tot koop van een recreatieobject overgaat, profiteert van het huidige overdrachtsbelastingtarief. Dat staat tot 31 december 2020 op 2%, maar stijgt vanaf 1 januari 2021 naar 8%. Wie nu nog een recreatieobject koopt bespaart daardoor duizenden euro’s aan belastingafdracht. Meer weten? Maak dan direct een afspraak.

u heeft de mogelijkheid om 5% rendement te behalen voor de periode van 15 jaar als u een bestaande vakantiewoning bij ons koopt

Misschien ook interessant

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

24 mei 2023
EuroParcs houdt komend weekend (27 en 28 mei) open dagen op EuroParcs De Wiedense Meren, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en EuroParcs De IJssel Eilanden.
Lees verder