Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
  •  
  • EuroParcs
  • Blog
  • Binnenzwembad op Resort de Achterhoek feestelijk geopend

Binnenzwembad op Resort de Achterhoek feestelijk geopend

20 november 2016

LOCHEM- Van een grote camping naar een vakantiepark met chalets en vandaar naar een resort met een divers aanbod aan recreatiewoningen waaronder ook vakantievilla’s. Die ontwikkeling heeft EuroParcs Resort De Achterhoek, dat bij het grote publiek wellicht nog bekend is als Landgoed Ruighenrode, in de afgelopen dertig jaar doorgemaakt. De opening van het binnenzwembad met wellnessfaciliteiten afgelopen zaterdag paste bij de opschaling van het vakantiepark dat momenteel volop aan de gang is.

Meer luxe en comfort, dat wenst de klant anno 2016 volgens EuroParcs en daar speelt het bedrijf dan ook volop op in. Tegelijkertijd wil de directie de herkenbare ‘EuroParcs-signatuur’ blijven uitstralen: ,,Het gemoedelijke, het familiegevoel”, zo gaf Wouter Vos zaterdag voor het in groten getale opgekomen publiek aan. ,,EuroParcs staat niet voor een familiegevoel. Nee, onze medewerkers zijn familie en wie hier zijn vakantie komt vieren voelt die natuurlijke en tevens vriendelijke gastvrijheid feilloos aan.”

Hoewel het vakantiepark langzamerhand een verandering ondergaat, koestert EuroParcs  de binding met de regio en dat is in de looks van het zwembad terug te zien. Het kinderbad is opgesierd met een kasteel en daarnaast heeft de architect de fantasie de vrije loop gelaten door er ook een draak in te plaatsen. Het diepe bad biedt een weids uitzicht op de grote recreatievijver met daarachter het bos. Dat uitzicht is in de jacuzzi, met een drankje erbij, zelfs onbetaalbaar te noemen. Die staat buiten maar gezien de belangstelling ervoor afgelopen zaterdag zal er zowel in de winter als zomer veel gebruik van worden gemaakt.

Binnenzwembad op Resort de Achterhoek feestelijk geopend

De opening van het binnenzwembad met wellnessfaciliteiten afgelopen zaterdag paste bij de opschaling van het vakantiepark dat momenteel volop aan de gang is.

Swingen en meezingen op Second Home Beurs!

08 februari 2019
Niet alleen informatief, maar vooral ook fris, uitbundig en sprankelend.
Lees verder

Bonaire booming onder Amerikanen: vliegschema neemt grote vlucht

04 februari 2019
Bonaire en daarmee ook EuroParcs Resort Bonaire is zogezegd ‘ontdekt’ door inwoners van de Verenigde Staten.
Lees verder

Stijgende vraag leidt tot extra Second Home Beurs

28 januari 2019
De alsmaar stijgende vraag naar vakantiewoningen heeft ertoe geleid dat afgelopen weekend een voor het tweede jaar op rij een extra Second Home Beurs is ...
Lees verder