Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
  •  
  • EuroParcs
  • Blog
  • Binnenzwembad op Resort de Achterhoek feestelijk geopend

Binnenzwembad op Resort de Achterhoek feestelijk geopend

20 november 2016

LOCHEM- Van een grote camping naar een vakantiepark met chalets en vandaar naar een resort met een divers aanbod aan recreatiewoningen waaronder ook vakantievilla’s. Die ontwikkeling heeft EuroParcs Resort De Achterhoek, dat bij het grote publiek wellicht nog bekend is als Landgoed Ruighenrode, in de afgelopen dertig jaar doorgemaakt. De opening van het binnenzwembad met wellnessfaciliteiten afgelopen zaterdag paste bij de opschaling van het vakantiepark dat momenteel volop aan de gang is.

Meer luxe en comfort, dat wenst de klant anno 2016 volgens EuroParcs en daar speelt het bedrijf dan ook volop op in. Tegelijkertijd wil de directie de herkenbare ‘EuroParcs-signatuur’ blijven uitstralen: ,,Het gemoedelijke, het familiegevoel”, zo gaf Wouter Vos zaterdag voor het in groten getale opgekomen publiek aan. ,,EuroParcs staat niet voor een familiegevoel. Nee, onze medewerkers zijn familie en wie hier zijn vakantie komt vieren voelt die natuurlijke en tevens vriendelijke gastvrijheid feilloos aan.”

Hoewel het vakantiepark langzamerhand een verandering ondergaat, koestert EuroParcs  de binding met de regio en dat is in de looks van het zwembad terug te zien. Het kinderbad is opgesierd met een kasteel en daarnaast heeft de architect de fantasie de vrije loop gelaten door er ook een draak in te plaatsen. Het diepe bad biedt een weids uitzicht op de grote recreatievijver met daarachter het bos. Dat uitzicht is in de jacuzzi, met een drankje erbij, zelfs onbetaalbaar te noemen. Die staat buiten maar gezien de belangstelling ervoor afgelopen zaterdag zal er zowel in de winter als zomer veel gebruik van worden gemaakt.

Binnenzwembad op Resort de Achterhoek feestelijk geopend

De opening van het binnenzwembad met wellnessfaciliteiten afgelopen zaterdag paste bij de opschaling van het vakantiepark dat momenteel volop aan de gang is.

Limburg het populairst onder toeristen

04 december 2019
Limburgse vakantieparken, zoals EuroParcs Resort Limburg bij Susteren in Midden-Limburg en EuroParcs Resort Brunssummerheide in Zuid-Limburg, blijken in ...
Lees verder

EuroParcs blijft op Second Home Beurs trendsetters dankzij twee nieuwe labels

08 oktober 2019
APELDOORN- EuroParcs had in 2017 met de dubbellaagse Duinvilla de primeur van de grootste realtime vakantiewoning op de Second Home Beurs ooit.
Lees verder
EuroParcs Verkoop Second Home Beurs presenteert nieuwe vakantiewoning

Nóg meer EuroParcs-beleving op Second Home Beurs!

30 september 2019
EuroParcs schrijft comfort in hoofdletters tijdens de najaarseditie van de Second Home Beurs die op 4, 5 en 6 oktober in de Jaarbeurs Utrecht gehouden wordt.
Lees verder