Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Doldwaze lenteactie: EuroParcs gaat ‘los’ met vast rendement op diverse parken!

Doldwaze lenteactie: EuroParcs gaat ‘los’ met vast rendement op diverse parken!

17 mei 2023

EuroParcs heeft het zorgeloos genieten van uw investering naar een nog hoger niveau gebracht. U kunt namelijk profiteren van vast rendement, 5 procent voor een periode van 3 jaar, op parken in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. En dus niet alleen op EuroParcs De Wiltzangh en EuroParcs De IJssel Eilanden waar komend weekend (20 en 21 mei) open dagen zijn.

Maar om af te trappen: laten we eerst de twee parken beschouwen die dit weekend in de etalage staan. De een, De Wiltzangh, draagt dat oer-Nederlandse karakter uit, met de bijbehorende nostalgie en romantiek. Dit park ligt in het bos, staat kortom voor privacy pur sang, maar is ook direct aan het Dwingelderveld met zijn heide, vennen en waterplassen gesitueerd. Deze Drentse locatie ademt rust en ruimte uit, maar ook vernieuwing: er wordt momenteel een gloednieuw park ontwikkeld en daarbij profiteert u voor de nieuwe verblijfsaccommodaties van het vaste rendement van 5 procent voor 3 jaar.

Het andere park dat dit weekend in de spotlights staat, EuroParcs De IJssel Eilanden, biedt ook een oer-Nederlands aanzicht. Aan het water, het Reevemeer, met volop mogelijkheden tot watersport en waterrecreatie. Sterker nog, het is mogelijk om met een eigen boot aan te meren bij de vakantiewoning. Deze aanlegsteiger is gesitueerd bij de gloednieuwe appartementencomplexen op het park vanwaar men uitkijkt op de passantenhaven. Een A-locatie kortom op een toch al een bijzondere plek, want EuroParcs De IJssel Eilanden, gesitueerd bij de Roggebotsluis nabij Kampen, wordt gebouwd op zes eilanden! Daarom wordt op de appartementen ook 5 procent vast rendement gegeven voor 3 jaar.

Voor een ander park aan het water, EuroParcs Marina Strandbad, geldt voor een aantal voorraadwoningen ook het genoemde vaste rendement. Dit park in Olburgen, nabij Dieren, ligt aan de IJssel en kan dus ook per boot bereikt worden. Het is verder een ideale uitvalsbasis richting onder meer de Veluwe, Veluwezoom en Burgers’ Zoo in Arnhem.

Ook ‘lentegekte’ buiten de landsgrenzen

EuroParcs trekt de actie ook door naar parken in het buitenland. Ze geldt ook voor EuroParcs Hermagor-Nassfeld in Oostenrijks Karinthië, nabij de Italiaanse grens, waar u een 4-persoons appartement met een groot balkon kunt kopen. U profiteert verder van een inpandig skidepot, want het park ligt niet ver van de skipistes van Nassfeld die ruim honderd kilometer in lengte zijn. Ook is er om de hoek een luxe wellnesscenter met sauna’s, binnenzwembad, buitenzwembad en nog veel meer. Verder ligt de Pressegger See, bekend in de zomer om zijn aangename temperatuur en waterrecreatie, op enkele minuten rijafstand.

Verder is EuroParcs momenteel een park aan het ontwikkelen in het Sauerland: EuroParcs Biggesee, gesitueerd in het natuurpark Ebbegebergte. Dit park ligt vrijwel aan de Biggesee, een meer in het laaggebergte dat bekendstaat als een walhalla voor watersporters, -recreanten en vissers. Verder ligt er een skipiste op slechts 20 kilometer afstand. Het historische Attendorn, bekend om zijn gastronomie, is bovendien op slechts vijf minuten rijafstand met de auto gelegen.

Op EuroParcs Biggesee worden vakantiewoningen gebouwd die voldoen aan de Duitse variant van het AAA+-energielabel. Dit houdt in dat de stroom grotendeels afkomstig is vanaf het dak van de centrale parkeerplaats waarop zonnepanelen komen.

De woonruimteventilatie vindt verder plaats met energie-efficiënte warmteterugwinning, aansluitend komt er een energiezuinige koeling van de woonruimtes via airconditioningunits met een multi-split warmtepomp.

Vakantiewoningen met 50% korting!

Tenslotte: profiteer nu van een spetterende lenteaanbieding voor eigen gebruik! Op EuroParcs Zuiderzee, gesitueerd schuin tegenover attractiepark Walibi en ook niet ver van het Dolfinarium, bieden wij tijdelijk 4-persoons vakantiewoningen van het type Berkel aan voor slechts 49.500 euro. Oftewel: met 50 procent korting! U kunt bovendien de faciliteiten op het park als een bonus bij deze aanbieding aanmerken: EuroParcs Zuiderzee heeft een overdekt hoofdgebouw met zwembad, een eigen zandstrand van een kilometer lengte en een jachthaven.

Direct profiteren? Bel dan naar onze verkoopafdeling: 088-0708000.

Doldwaze lenteactie: EuroParcs gaat ‘los’ met vast rendement op diverse parken!

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder

Vast meerjarig rendement met nieuwe modellen op EuroParcs Zilverstrand

08 september 2023
Denkt u met dit prachtige weer aan uw vakantie in het buitenland? Aan een eigen vakantieverblijf waar u onvergetelijke momenten met uw naasten kunt vieren?
Lees verder

Een vakantieverblijf in Oostenrijk kopen? Kom naar de EuroParcs informatiebijeenkomst!

04 september 2023
Bent u verliefd geworden op de Oostenrijkse bergen en meren en overweegt u daarom een vakantieverblijf in Oostenrijk te kopen?
Lees verder