Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Een vakantieverblijf in Oostenrijk kopen? Kom naar de EuroParcs informatiebijeenkomst!

Een vakantieverblijf in Oostenrijk kopen? Kom naar de EuroParcs informatiebijeenkomst!

04 september 2023

Bent u verliefd geworden op de Oostenrijkse bergen en meren en overweegt u daarom een vakantieverblijf in Oostenrijk te kopen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst van EuroParcs op donderdag 7 september op EuroParcs Poort van Amsterdam in Uitdam. U wordt vanaf 18.30 uur op dit park ontvangen, vanaf 19.00 uur gaat EuroParcs als vakantieparkspecialist dieper in op allerhande zaken waarmee u te maken krijgt als u een vakantieverblijf in het Alpenland eigen maakt.

Van fiscale aspecten tot het mogelijke rendement wanneer u uw nieuwe bezit laat verhuren. En van praktische zaken, zoals het aankoopproces, tot de simpele vraag waarom u voor EuroParcs moet kiezen: het  wordt met een heldere presentatie uitgelegd.  Deze duurt tot 20.30 uur, daarna bestaat de mogelijkheid om uw vragen met feiten en cijfers beantwoord te zien worden in een één-op-één gesprek met een ervaren aankoopspecialist.

Waarom EuroParcs?

EuroParcs behoort tot de top vier als het gaat om Nederlandse vakantieparkaanbieders en groeit ook in Europees opzicht. Dit bedrijf, waarvan de historie teruggaat tot de jaren zestig van de vorige eeuw, heeft de slagkracht om op krachtige wijze parken te ontwikkelen, exploiteren en –wanneer u koopt uit het oogpunt van rendement- uw nieuwe vakantieverblijf in Oostenrijk te verhuren. U heeft daar verder geen omkijken naar.

Interesse? Bevestig dan uw komst naar de informatieavond op 7 september. 

Aanmelden

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder