Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Eerste fase EuroParcs Ruinen vrijwel geheel uitverkocht

Eerste fase EuroParcs Ruinen vrijwel geheel uitverkocht

14 december 2021

De eerste fase van EuroParcs Ruinen is afgelopen weekeinde tijdens de start verkoop van het project vrijwel geheel uitverkocht. Van de beschikbare kavels op het eerste Drentse vakantiepark van EuroParcs, zijn er momenteel nog enkele over.

Komend weekend is deel twee van de start verkoop van de eerste fase. Eigenaar EuroParcs benadrukt om snel een afspraak te maken. ,,Gezien het schaarse aanbod is het zaak om snel met ons contact te leggen wanneer je wilt investeren op het nieuwe park”, verklaart marketing manager Joeri van Duuren. ,,Wie het eerst komt, het eerst maalt.”

Fraai aanzicht
Op EuroParcs Ruinen worden twee- tot zes-persoonsverblijfsaccommodaties gerealiseerd. Het vakantiepark ligt midden in het bos en nabij Nationaal Park Dwingelderveld dat het grootste natte heidegebied van West-Europa is.

,,Met de nieuwe vakantiewoningen wordt beter aansluiting gevonden bij het reeds bestaande hoge faciliteitenniveau op het park”, aldus Van Duuren. ,,Het vakantiepark heeft een overdekt zwembad met een apart peuterbad en een kinderboerderij. Verder herbergt het park een binnenspeeltuin en een zogeheten tafeltenniszolder waar de oudere jeugd kan tafeltennissen en relaxen. Voor wat betreft de buitenfaciliteiten is een blikvanger de natuurspeeltuin met een uitkijktoren en veel water- en zandavontuur

Afspraak maken
Wie geïnteresseerd is om een vakantiewoning te kopen, kan via www.europarcsverkoop.nl een afspraak te maken. ,, Onze aankoopadviseurs staan klaar om bezoekers veilig te ontvangen, rond te leiden en hen van informatie te voorzien aangaande de aankoop van een recreatiewoning.”

Gezien het schaarse aanbod is het zaak om snel met ons contact te leggen wanneer je wilt investeren op het nieuwe park.
Foto: DVHN

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder