Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Eerste paal verhuuraccommodaties op het water van EuroParcs is geslagen

Eerste paal verhuuraccommodaties op het water van EuroParcs is geslagen

08 oktober 2018

UITDAM- Waar een paar weken geleden nog water was, is nu nieuw land met een hei-installatie en een balustrade waar je over het Markermeer en het bouwtraject kan uitkijken. Medio 2019 is dat nieuwe land verfraaid met verhuuraccommodaties met een prachtig uitzicht. De eerste paal van in totaal 250 van achttien palen ging zaterdag op Resort Poort van Amsterdam in Uitdam de grond in. Een mijlpaal, letterlijk en figuurlijk.

,,EuroParcs staat voor innovatie en wil een voorloper in de markt blijven”, sprak Jelte Rintjema namens EuroParcs. ,,Daar is dit weer een mooi voorbeeld van. Geen enkele partij heeft dit eerder gedaan voor zover wij weten.” Daar komt bij dat het complex meer dan alleen woongenot geeft. Er is sprake van een veel grotere beleving daar er ook een havenkantoor, winkel voor de zeil- en watersport, een zeilschool en een instructieruimte voor de watersport komt. ,,Een prachtproject”, oordeelt Kees Zuidbroek uit Stolwijk die al eigenaar is van een recreatiewoning op het resort. Dat zijn Johan en Lida van Stijn uit Lisse het roerig mee eens. ,,Wij zijn al eigenaar van een recreatiewoning op Resort Markermeer en die biedt heel veel beleving aan het water, maar dit is zo mogelijk nog mooier. We denken hier serieus over na.”

Met bewondering kijken ook Marjon en Ron Vemer uit Westzaan naar hoe Wim en Wouter Vos, eigenaren van EuroParcs, samen met de kinderen en enkele relaties de eerste paal in de grond werken. ,,EuroParcs vernieuwt continu. Wij hebben zelf gekocht op Resort De Rijp. Een chalet op een grote kavel. We hebben daarvoor gekozen omdat Resort De Rijp strategisch ligt tussen de grote Noord-Hollandse steden in. Daarnaast als Zaankanter vind ik de uitstraling met al die historisch Zaanse recreatiewoningen mooi.”

Het hele complex al te zien in 3D
Het blijft niet bij het slaan van een eerste paal. Relaties van EuroParcs kunnen met een virual reality bril op via een 3D-presentatie, ook daarin is EuroParcs een trendsetter, beleven hoe het er straks uitziet. Onder meer Chris en Jolanda Gradussen kijken met verwondering en bewondering naar de 3D-presentatie van ‘blok 3’. ,,Als je naar het 2D-scherm kijkt denk je nog mwah, maar als je de virtual reality bril opzet is het echt heel mooi. Je kunt de wanden bijna aanraken, door het gebouw lopen vanaf een boot op afstand het complex bekijken.” Het stel uit Duiven kan niet wachten tot de bouwwerkzaamheden zijn afgerond. ,,We hebben een 4- tot 6-persoons woning gekocht op de bovenverdieping. Met een prachtig uitzicht dus over het Markermeer. Dat wordt genieten!”

Het is dat beeld dat Dick Verloop ook voor ogen heeft. ,,Ik heb nog niet gekocht maar ook geen nee gezegd”, aldus de Rotterdammer die al een achtpersoons woning van het type Gulden Daalder op Resort Poort van Amsterdam in bezit heeft. ,,Ik ben een watermens, maar hier rust ik meer uit dan in Rotterdam. Als mijn vrouw en ik een week op Resort Poort van Amsterdam zijn geweest hebben we het gevoel dat we eigenlijk niet meer naar huis willen.”

Dat kan Frank van den Merkenhof en partner Theodora van Rooijen uit Heemstede beamen. ,,Wij hebben een twaalfpersoons woning, type Westertoren, gekocht op een beschutte plek. Je kunt daar ook in de koudere maanden lekker zitten zonder al te warm gekleed te zijn. En het uitzicht…Dat is werkelijk fenomenaal. We kunnen helemaal tot Warder kijken dat ruim tien kilometer verderop ligt.” Dick Verloop vult aan: ,Het is op Resort Poort van Amsterdam alsof iemand ’s ochtends aan een trekkoord die rode bol omhoog trekt en ’s avonds aan landzijde weer naar beneden haalt. Die prachtige beleving is met blok 3, een complex op het water, zo meteen natuurlijk alleen maar nog groter en mooier.”


EuroParcs staat voor innovatie en wil een voorloper in de markt blijven

Misschien ook interessant

Spetterende voorraad- en kavelactie bij EuroParcs!

Spetterende voorraad- en kavelactie bij EuroParcs!

11 november 2022
Vuurwerk mag nog niet afgestoken worden maar EuroParcs knalt toch nu al het oude jaar uit!
Lees verder
Verhuur van vakantiewoningen was nog nooit zo goed

Verhuur van vakantiewoningen was nog nooit zo goed

11 november 2022
De verhuur van vakantiewoningen en daarmee het rendement op de investering in  recreatief onroerend goed was nog nooit zo goed.
Lees verder

EuroParcs stunt met kavelprijzen!

09 november 2022
Wanneer u leest over het profiteren van ‘oudejaarsprijzen’, omdat de tarieven in het nieuwe jaar stijgen, denkt u in normale tijden wellicht iets in de trant van dit is een verkoopstunt.
Lees verder