Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs bevestigt status als trendsetter met kavelverloting

EuroParcs bevestigt status als trendsetter met kavelverloting

09 oktober 2017

Meite Vierstra, woonachtig in de omgeving van Harlingen, wijst tijdens de Second Home Beurs met een weids gebaar naar de vier vakantiewoningen op ware grootte. ,,Een prachtige stand, ik kan niet anders zeggen.” Vierstra vertolkt tijdens het driedaagse evenement in de Jaarbeurs Utrecht de mening van velen. EuroParcs stal daar wederom de show door in vergelijking met andere jaren niet drie maar vier vakantiewoningen op ware grootte te presenteren. Daarmee zette het familiebedrijf, dat inmiddels twaalf resorts in eigendom heeft, een nieuw record. En toch, het echte vuurwerk had EuroParcs bewaard tot de laatste minuten van elke beursdag.

Het slotstuk van elke beursdag was namelijk de verloting van kavelgrond onder één van de kopers van een vakantiewoning op die dag. Ongekend voor de Second Home Beurs en de eerste winnaars van het beursweekend, Jan en Conny van Wensen uit Garderen, waren dan ook erg verrast. ,,Dit is wel een hele prettige kennismaking met EuroParcs”, aldus het echtpaar dat eerder op de dag een Hackfort Gris had gekocht. Deze zespersoons vakantiewoning stond tijdens de beurs aan een waterpartij en dat is nu precies de uitstraling die de Van Wensens beviel. ,,We investeren al een aantal jaar in onroerend goed in de recreatiesector en het liefst aan het water. Dat heeft ook met onze voorliefde voor boten te maken.”

EuroParcs kiest steeds nadrukkelijker voor de kust als de plek waar nieuwe resorts ontwikkeld worden. In de afgelopen twaalf maanden zijn op Ameland, in Bovenkarspel aan het Markermeer en op Bonaire aan de Caribische Zee nieuwe resorts in ontwikkeling genomen. Dat komt nadrukkelijk naar voren tijdens deze beurs waar twee van de vier vakantiewoningen, de Duinlodge en de Duinvilla, nadrukkelijk verwijzen naar beleving aan ‘groot water’. Vanaf de eerste etage van de Duinvilla kunnen bezoekers al een beeld krijgen welk fraai panoramabeeld dat zou opleveren als ze eenmaal zouden recreëren in hun pas opgeleverde woning bij Hollum aan de uiterste westkant van het eiland. ,,Fenomenaal”, laat Jan van den Dussen uit Amsterdam optekenen terwijl hij uit het raam kijkt. ,,Dit lijkt meer op een gewoon huis dan op een vakantiewoning.”

Romantische uitstraling
Echter, de gewone kleinere lodge sprak ook een breed publiek aan vanwege de romantische uitstraling. Een slaapkamer als een bedstee beneden, waarna een kleine trap naar boven voert waar twee kinderbedden ‘liggen’… De kachel die zo uit vervlogen tijden lijkt te zijn neergestreken, de compacte badkamer… Het verleidt bezoekster Chantal van der Kraan uit Rotterdam tot de volgende opmerking: ‘Hier word je spontaan verliefd op.’   Op de vakantiewoningen van EuroParcs zijn Marja Luiken en haar man Frans uit Blokker al verliefd geworden, of in ieder geval op diegene op Resort Markermeer. Daar hebben ze onlangs een vakantiewoning gekocht. Om zich qua inrichting te laten inspireren zijn ze naar Utrecht gekomen en bekijken ze op de beurs onder meer de Hackfort Gris en de Duinlodge. ,,Prachtig, vooral dat mozaïek in de badkamer”, aldus Luiken die zich nu al verheugt op het uitzicht straks vanaf haar vakantiewoning. ,,Je hoeft namelijk echt niet naar het buitenland voor de mooie vergezichten, dat bewijst EuroParcs met onder meer Resort Markermeer.”

Het slotstuk van elke beursdag was namelijk de verloting van kavelgrond onder één van de kopers van een vakantiewoning op die dag.

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder

Vast meerjarig rendement met nieuwe modellen op EuroParcs Zilverstrand

08 september 2023
Denkt u met dit prachtige weer aan uw vakantie in het buitenland? Aan een eigen vakantieverblijf waar u onvergetelijke momenten met uw naasten kunt vieren?
Lees verder