Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
  •  
  • EuroParcs
  • Blog
  • EuroParcs blikvanger op de Second Home Beurs

EuroParcs blikvanger op de Second Home Beurs

02 oktober 2017

EuroParcs is meer dan ooit blikvanger op de Second Home Beurs die op 6, 7 en 8 oktober wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Voor het eerst staan wij met maar liefst vier modelwoningen op ware grootte op deze toonaangevende beurs! EuroParcs verwacht door het aantal, maar vooral ook de kwaliteit van de modelwoningen wederom de show te stelen op de Second Home Beurs.

Blikvanger is op zeker de tienpersoons Duinvilla. De originele uitstraling van deze vakantiewoning, die de openheid en de vrijheid van het strand symboliseert maar tegelijkertijd nadrukkelijk ondertekend is met de typische kwaliteit van EuroParcs’ huize, kent vele kanten maar zit hem onder meer in de omvang. De Duinvilla is dubbellaags en daarmee ook robuust oftewel: dit is een vakantiewoning die in alle opzichten er staat!

Daarnaast etaleert EuroParcs op de Second Home Beurs ook een ander nieuwe type: de Lodge die desalniettemin voor een scherpe beursprijs aangeschaft kan worden. Compleet verhuurklaar en mét de aankoop van de grond erbij blijft de prijs alleen tijdens de Second Home Beurs nog steeds onder de ton:
€ 97.000,-! Echter, het is wel zaak er snel bij te zijn, want speciaal voor de beurs is EuroParcs erin geslaagd tien Lodges voor een absolute bodemprijs in te kopen.

EuroParcs presenteert verder op de Second Home Beurs de appartementen en penthouses op Resort Bonaire dat medio oktober officieel geopend wordt. Er zijn echter nog enkele appartementen en penthouses op dit Nederlandssprekende paradijs beschikbaar. Niet alleen voor Resort Bonaire maar ook voor de stenen vakantievilla’s van EuroParcs, toch hét visitekaartje van ons bedrijf, is in de Jaarbeurs Utrecht een aparte stand ingericht. Voor al deze projecten staan ervaren adviseurs klaar om er meer over te vertellen.

Win een kavel op de Second Home Beurs!

EuroParcs gaat tijdens deze editie van de Second Home Beurs die op 6, 7 en 8 oktober wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht wel iets heel speciaals doen. Wie op de Second Home Beurs één of meerdere vakantiewoningen bij EuroParcs koopt maakt kans op een gratis kavel! Maak kortom van een winsituatie een win-winsituatie… Elke dag op de beurs om 16.45 uur maakt EuroParcs een winnaar bekend!

De Second Home Beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.
Openingstijden Second Home Beurs:
Vrijdag 6 oktober  10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 7 oktober  10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 8 oktober  10.00 uur tot 17.00 uur

Gratis toegangskaarten kunt u hier aanvragen.

Wie op de Second Home Beurs één of meerdere vakantiewoningen bij EuroParcs koopt maakt kans op een gratis kavel

Vakantiewoningen op resort met topperspectief tijdens start verkoop op topsnelheid verkocht

18 september 2020
  Een resort met olympische status heeft op donderdag 17 september de kickstart gekregen die bij de status ervan past.
Lees verder

Profiteer van Oostenrijks topproject: start verkoop Alpenresort Olympiaregion Seefeld

11 september 2020
Een plek met een bewezen magneetfunctie op winter- en zomersporters: EuroParcs presenteert op 17 september in het informatiecentrum op EuroParcs Resort De ...
Lees verder

EuroParcs start met verkoop van vakantiewoningen in Oostenrijk

07 september 2020
APELDOORN/LEUTASCH- Nog geen drie maanden nadat EuroParcs de historische stap zette door de concurrerende partij Droomparken te kopen en daarmee te verdubbelen ...
Lees verder