Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
  •  
  • EuroParcs
  • Blog
  • EuroParcs breidt uit in Limburg en België

EuroParcs breidt uit in Limburg en België

01 juni 2020

APELDOORN- EuroParcs breidt zijn activiteiten in Limburg en België fors uit. Het Apeldoornse familiebedrijf heeft een belang genomen in de parken Panorama Camping Gulperberg in Nederlands Limburg en Glampingresort Hoge Kempen in Belgisch Limburg van de bekende Limburgse recreatieondernemer Jeroen Knols. Deze vakman blijft directeur en mede-eigenaar van deze twee vakantieparken, maar dan onder de vleugels van EuroParcs.

,,Beide partijen zien deze hechte samenwerking als een grote kans”, vertellen Wim en Wouter Vos namens de directie van EuroParcs. ,,Jeroen staat nu aan de leiding van de twee Limburgse parken en blijft dat de facto ook. Wij zien Jeroen als een boegbeeld in de recreatiebranche in Limburg en België. Hij gaat onze verdere ambitie in met name Nederlands- en Belgisch Limburg, de Ardennen en de Belgische kust inkleuren.” Knols benoemt de dadendrang, de omvang en de kwaliteit van EuroParcs in de breedste zin van het woord als redenen waarom hij in zee gaat met de familieonderneming. ,,EuroParcs heeft daarnaast een duidelijke visie, een doel op de lange termijn. Dat is voor mij erg belangrijk: Stap voor stap bouwen aan en mooie toekomst waarin de belangen van mijn huidige relaties gewaarborgd zijn en blijven.”

Grotere slagkracht
Met het binnenboord halen van Jeroen Knols en zijn twee vakantieparken heeft EuroParcs, met steun van investeringsbedrijf Waterland, zijn slagkracht in Limburg en België bijna verdubbeld: het aantal EuroParcs’ resorts in dit gebied wordt vergroot van drie naar vijf. ,,Er is veel vraag vanuit zowel de Nederlandse als de Belgische huurmarkt naar de Limburgse heuvels en met deze zet worden we in het Heuvellandschap een dominante speler”, vertellen Wim en Wouter Vos. ,,Panorama Camping Gulperberg ligt bovenop één van de voor Nederlanders iconische Zuid-Limburgse heuvels met een prachtig uitzicht over het glooiende landschap. Een ideale bestemming voor wandel- en fietsliefhebbers kortom. Glampingresort Hoge Kempen ligt aan nationaal park De Hoge Kempen, befaamd om zijn heuvels, bossen, beken en rivieren. Het zijn twee zeer bijzondere locaties, wij gaan de twee vakantieparken verder opschalen naar recreatieparels voor de gehele regio.”

Werkgelegenheid
De upgrade van het huidige vakantiepark is ook goed nieuws voor de werkgelegenheid in de regio, zo betogen Wim en Wouter Vos. ,,De ontwikkeling van elk van onze resorts gebeurt veelal door lokale bedrijven en we nemen daarna voor de horeca en het beheer van onze faciliteiten en resorts het liefst medewerkers of ondernemers uit de regio aan waar het resort gelegen is.

Investeringskans
De resorts in wording beloven niet alleen veel voor vakantievierende gezinnen maar ook voor particulieren en ondernemers op zoek naar rendement. Net zoals op de andere resorts van EuroParcs worden de vakantiewoningen verkocht aan investeerders. De investeerder wordt in het vervolg met de verhuur van de vakantiewoning volledig door het Apeldoornse familiebedrijf ontzorgd.

Het Apeldoornse familiebedrijf heeft een belang genomen in de parken Panorama Camping Gulperberg in Nederlands Limburg en Glampingresort Hoge Kempen in Belgisch Limburg

Start verkoop Resort De Utrechtse Heuvelrug groot succes

29 juni 2020
De start verkoop afgelopen weekend op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug in Maarn was een doorslaand succes.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug op 26 juni

22 juni 2020
U hebt nu de kans te investeren in een heuvellandschap nabij de Randstad!
Lees verder

Start verkoop Glampingresort De Hoge Kempen dit weekend

17 juni 2020
Laat u inspireren en informeren in één van de mooiste gebieden van België!
Lees verder