Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs brengt resorts tot in de beurshal

EuroParcs brengt resorts tot in de beurshal

02 oktober 2018

UTRECHT- Zien leidt tot doen. Doen leidt tot meer beleving. Meer beleving leidt tot inspiratie en overtuiging. Het resultaat: het was niet alleen zeer druk op de stand van EuroParcs maar veel bezoekers raakten ook direct geïnspireerd van de kwaliteit en de visie die het Apeldoornse familiebedrijf kon overleggen. Dankzij virtual reality (VR) die EuroParcs op grote schaal had toegepast op de najaarseditie van de Second Home Beurs in Utrecht.

,,Helemaal geweldig”. Veelzeggende woorden van Johan van Deurven uit Den Haag als hij uit de golfkar uitstapt. Daarin had hij zojuist, met marketing manager Joeri van Duuren als EuroParcs als chauffeur, een rondrit gemaakt over Resort Zuiderzee nabij Elburg. Van Deurven werd langs de nieuwe recreatiewoningen van EuroParcs gereden op het maar liefst zestig hectare grote resort dat EuroParcs sinds begin dit jaar in eigendom heeft. De nieuwste modellen werden getoond, daarna werd de jachthaven gepasseerd voordat de tour eindigde bij het strand en de bijbehorende beachclub waar een drankje al klaar stond. Ook bracht hij in VR net als vele bezoekers voor hem een bezoek aan het hoofdgebouw dat in alle opzichten onderscheidend is door de vele faciliteiten en voorzieningen. Hij kon het zwembad bijkans aanraken, in het indoorspeelcentrum springen, dansen in de grote recreatiezaal of eten in het restaurant.

Van Deurven was nog niet uitgestapt of een jong stel uit Nieuwegein, John en Marije van Gooien, stapte in de golfkar. ,,Kun je het resort echt zien vanuit deze golfkar? Mogen we ook?”. Terwijl zij instappen gaat Van Deurven naar het scherm waar Resort Zuiderzee realtime te zien is. Een druk op de knop op de digitale kaart van het resort en er wordt een camera aangezet. Zo voel je vanuit de Jaarbeurs Utrecht bijna de wind door de haren spelen als het strand en het Veluwemeer in beeld wordt gebracht. Zoals je ook op vele kilometers afstand het comfort ervaart van de luxueus ingerichte recreatiewoningen. ,,Ik weet wel waar ik een recreatiewoning wil kopen”, aldus de inwoner van de hofstad met een grote lach. De EuroParcs-aankoopadviseur voor hem had gelijk toe kunnen happen, maar het tekent hem en het bedrijf dat hij Van Deurven nog even wijst op de andere mogelijkheden op de stand. ,,Wilt u niet nog even onze drie recreatiewoningen op ware grootte bekijken? We hebben twee zespersoons- en een vierpersoonwoning staan. Eén van de twee zespersoonswoningen heeft een houtlook die prima past op één van de resorts die bij de Veluwe of in Limburg gelegen zijn. Daarnaast gaan we op Resort Poort van Amsterdam in Uitdam nieuwe verhuuraccommodaties op het water bouwen. Wil je dat zien? Ook dat hebben we in virtual reality.”

De ondernemer in vastgoed uit Den Haag kijkt met een mengeling van verwondering en interesse naar het beeldscherm als de woorden van de verkoper tot hem doordringen. Nog een VR-beleving? Even later loopt hij dwars door de nieuwbouw op Resort Poort van Amsterdam heen, kan hij de wanden van de verhuuraccommodaties bijna aanraken en kan hij in het ochtendgloren, met volop zonneschijn en in maanlicht het pand bekijken. Van Deurven weet het: ,,Het wordt een pand op Resort Zuiderzee en Resort Poort van Amsterdam. Vastgoed is interessant maar recreatief onroerend goed zit ook in de lift. Bovendien word je helemaal ontzorgd in de verhuur. EuroParcs dwingt verder vertrouwen af omdat ze met bijvoorbeeld VR voorop in de markt lopen. Dit zie je elders niet op deze beurs.”

Vastgoed is interessant maar recreatief onroerend goed zit ook in de lift. Bovendien word je helemaal ontzorgd in de verhuur.

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder

Vast meerjarig rendement met nieuwe modellen op EuroParcs Zilverstrand

08 september 2023
Denkt u met dit prachtige weer aan uw vakantie in het buitenland? Aan een eigen vakantieverblijf waar u onvergetelijke momenten met uw naasten kunt vieren?
Lees verder