Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs gaat tweede resort op Bonaire bouwen

EuroParcs gaat tweede resort op Bonaire bouwen

06 mei 2021

Vier jaar na de opening van Resort Bonaire gaat EuroParcs een tweede resort bouwen op het Caribische eiland: Sunset Beach Resort. De oplevering van dit luxe resort dat uitkijkt op het befaamde eiland Klein Bonaire met zijn witte stranden, staat in 2023 gepland. Het kleine Bonaire blijkt in alle opzichten een ‘vakantiehit’ te zijn: het zwoele klimaat, de azuurblauwe zee, de stranden, de uitstekende duik- zeil- en surfmogelijkheden en de gemoedelijke sfeer trekken steeds meer mensen uit de hele wereld naar het eiland.

Het aantal toeristen op Bonaire steeg, tot het ‘coronajaar’ 2020, jaarlijks met als uitschieter 2019. Destijds kwamen er ten opzichte van 2018 7% meer vakantiegasten per vliegtuig en 15% meer toeristen per cruise. De verwachting is dat de huurmarkt zich snel hersteld, ook door de positieve aandacht die er is vanuit de Amerikaanse markt voor Bonaire. Zo werd het eiland genomineerd door het grootste Amerikaanse reistijdschrift ‘Condé Nast Traveller’ in onder meer de categorie ‘Cities’. Dit lezersonderzoek wordt gezien als zeer hoogwaardig en het feit dat Bonaire daarin is opgenomen zegt veel.

Bonaire staat voor het ultieme vakantiegevoel en Sunset Beach Resort sluit daarbij aan, ook wat betreft de faciliteiten. Het resort gaat bestaan uit 106 luxe appartementen en penthouses, met een modern fris uiterlijk maar ook met accenten erin verwerkt uit de Bonairiaanse bouwstijl. ,,Het resort wordt verder verrijkt met een fraaie binnentuin met palmbomen, een groot zwembad, luxueuze ligbedden aan dat bad, een pool- annex beachbar en een restaurant die vakantiegasten verwent met heerlijke gerechten uit de Europese en Bonairiaanse keuken”, vertelt directeur Wim Vos van EuroParcs.

Sunset Beach Resort staat echter voor een dienstverlening die nog veel verder gaat. Genieten aan een privéstrand, in het casino of al dan niet onder begeleiding van onze duikschool het koraal verkennen dat zo ongeveer tot onze voordeur reikt: het hoort allemaal tot het faciliteitenniveau van het resort. ,,Bovendien staat Sunset Beach Resort voor een 5-sterren hotelservice”, aldus Vos. ,,Vakantiegasten kunnen kortom onze receptie elke dag op elk tijdstip bellen voor roomservice, een taxi of iets anders waarmee ze ontzorgd willen worden.”

Het resort is gelegen aan de westkant van het eiland bij de hoofdstad van Bonaire, Kralendijk. De zee bij het resort is internationaal befaamd om de koraalriffen en het rijke onderwaterleven. ,,Omdat het koraal bijna tot het strand reikt, hoeft men slechts tot de knieën het water in om tropische vissen en mogelijk ook zeeschildpadden te zien”, verklaart Vos.

Bekijk hier de appartementen en penthouses welke te koop zijn op Sunset Beach Resort

Meer informatie? Vraag dan de brochure aan van Sunset Beach Resort

Het resort gaat bestaan uit 106 luxe appartementen en penthouses, met een modern fris uiterlijk maar ook met accenten erin verwerkt uit de Bonairiaanse bouwstijl

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder

Vast meerjarig rendement met nieuwe modellen op EuroParcs Zilverstrand

08 september 2023
Denkt u met dit prachtige weer aan uw vakantie in het buitenland? Aan een eigen vakantieverblijf waar u onvergetelijke momenten met uw naasten kunt vieren?
Lees verder