Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs Group neemt 3 vakantieresorts over van TopParken

EuroParcs Group neemt 3 vakantieresorts over van TopParken

27 mei 2021

EuroParcs Group heeft de vakantieparken de Woudhoeve (Egmond), Parc du Soleil en Noordwijkse Duinen (beide gelegen in Noordwijk) overgenomen van TopParken. De 3 resorts voldoen in ruime mate aan de kwaliteitseisen van EuroParcs Group en passen geografisch gezien naadloos in het Nederlandse aanbod van vakantieparken. Zij betekenen bovendien een versterking voor de positie van EuroParcs Group aan de Nederlandse kust. De medewerkers van de betrokken parken komen in dienst van EuroParcs Group. Met de overname van de 3 parken heeft EuroParcs Group het afgelopen half jaar in totaal 12 nieuwe resorts verworven.

“Wij zijn heel blij met de komst van de Woudhoeve, Parc du Soleil en Noordwijkse Duinen naar onze organisatie,” aldus algemeen directeur Andries Bruil van EuroParcs Group. “Niet alleen Nederlandse, maar zeker ook Duitse toeristen hebben een voorliefde voor vakantieparken aan zee. Als EuroParcs Group richten we ons in toenemende mate op de Duitse toeristische markt. Onlangs openden we in Keulen een eigen kantoor dat zich volledig gaat richten op onze oosterburen. Met de toevoeging van deze 3 vakantieparken aan de Noordzee geven we extra dynamiek aan onze positie in de Duitse toeristische markt.”

Bij de Woudhoeve (281 vakantiewoningen) Parc du Soleil (146 vakantiewoningen) en Noordwijkse Duinen (168 vakantiewoningen) werken in totaal 30 mensen. De medewerkers komen met onmiddellijke ingang in dienst van EuroParcs Group. Andries Bruil: “We heten deze nieuwe collega’s van harte welkom. EuroParcs Group is een groeiende organisatie met uitstekende loopbaanperspectieven. De mensen van de Woudhoeve, Parc du Soleil en Noordwijkse Duinen komen in een uitdagende omgeving terecht en we bieden hen graag de mogelijkheid om zich verder binnen onze onderneming te ontwikkelen.”

Met de overname van de 3 parken telt EuroParcs Group ruim 50 locaties in 4 verschillende landen. “Onze resorts, inclusief de Woudhoeve, Parc du Soleil en Noordwijkse Duinen, bevinden zich op absolute A-locaties,” aldus Andries Bruil. “We zien dat onze parken zich mogen verheugen op een grote toeristische belangstelling. Mede als gevolg van corona kiezen veel Nederlanders voor vakantie in eigen land. Onze sector plukt hier de vruchten van. Dat geldt zeker ook voor EuroParcs Group. In deze voorjaarsperiode zijn zo goed als al onze vakantiewoningen bezet. En we zien ook dat de boekingen voor zomervakantie snel gaan. Onze verwachting is dat de trend om vaker voor eigen land te kiezen structureel van aard wordt.”

Vooralsnog kunnen de 3 parken via www.duinresorts.nl worden geboekt. Er wordt hard gewerkt om de parken op de kortst mogelijke termijn via www.europarcs.nl te kunnen boeken.

De 3 resorts voldoen in ruime mate aan de kwaliteitseisen van EuroParcs Group en passen geografisch gezien naadloos in het Nederlandse aanbod van vakantieparken

Misschien ook interessant

EuroParcs Hoge Kempen uitgebreid met fraaie Lake Houses, verkoop start vandaag

31 mei 2023
EuroParcs Hoge Kempen wordt uitgebreid met 39 fraaie Lake Houses, waarvan de verkoop vandaag begint.
Lees verder
Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

24 mei 2023
EuroParcs houdt komend weekend (27 en 28 mei) open dagen op EuroParcs De Wiedense Meren, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en EuroParcs De IJssel Eilanden.
Lees verder