Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs Hoge Kempen opent Spraypark

EuroParcs Hoge Kempen opent Spraypark

15 juni 2023

EuroParcs Hoge Kempen heeft de laatste jaren hard geïnvesteerd in het vernieuwen van het volledige park. Niet minder dan 40 nieuwe chalets worden nu opgeleverd. De totale ambitie is 275 chalets en glampingtenten. Het is een voltreffer met bezoekers uit heel Europa die er graag komen fietsen en genieten van de prachtige natuur aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen. De opening van het Spraypark en de heropening van de brasserie zijn dan ook de kers op de taart.

“Brasserie Julia’s zal worden uitgebaat door Marvin van de Velde uit Zutendaal. Het wordt een toegankelijke zaak met mooi terras voor de vakantiegangers, maar ook voor dagjestoeristen en inwoners uit de buurt. Zo ook de speeltuin én natuurlijk ons vernieuwde Spraypark. We willen echt inzetten op een lokale beleving en een open park nastreven voor onze gasten en de inwoners van Zutendaal.” vertelt Park Manager Robert Haan.

“Het gaat momenteel hard in ons park. We waren met Pasen en het Pinksterweekend volledig volgeboekt. Vorig jaar hebben we 53 nieuwe chalets gebouwd en opgeleverd, nu nog eens 40 en we starten de uitvoering van nog 50 bijkomende chalets. De ambitie is om in totaal 275 chalets te realiseren in ons park.”

“De grootste troef van ons park is de ligging. We hebben veel fietstoeristen die uit heel Europa komen om hier de streek te verkennen. Onze ligging aan de rand van het Nationaal Park wordt erg geapprecieerd alsook de vele fietsbelevingen zoals fietsen door het water.”

“We zijn erg blij met de nieuwe invulling en opwaardering van EuroParcs Hoge Kempen. Het is een echte meerwaarde voor onze gemeente en Limburg. Veel toeristen zorgen ook voor extra inkomsten voor onze lokale horeca en handel. Het feit dat ook de speeltuin en het vernieuwde spraypark open zijn voor onze inwoners is ook een leuke extra.” Aldus burgemeester Ann Schrijvers die op zaterdag 17 juni om 14.00 uur het Spraypark officieel zal openen."

EuroParcs Hoge Kempen opent Spraypark

Misschien ook interessant

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

27 september 2023
Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) groeit het aantal buitenlandse toeristen en zakenreizigers dit jaar met maar liefst 30 procent tot een totaal van 21 miljoen.
Lees verder

Profiteer van 7% gegarandeerd rendement en nog veel meer op de Second Home Beurs  

27 september 2023
EuroParcs toont zich ook dit jaar prominent op de Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht die van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober wordt gehouden.
Lees verder