Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs houdt in binnen- en buitenland open dagen

EuroParcs houdt in binnen- en buitenland open dagen

13 april 2023

EuroParcs houdt ook dit weekend (15 en 16 april) -net als met Pasen- op drie parken open dagen: EuroParcs De IJssel Eilanden, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en het Belgische EuroParcs Hoge Kempen. U kunt tijdens de open dagen de algemene sfeer proeven op de parken, ons aanbod te koop staande recreatiewoningen bekijken en advies vragen bij een van onze aankoopadviseurs.

Open dagen op EuroParcs Hoge Kempen
Dit vakantiepark ligt vlak bij Nationaal Park Hoge Kempen: een natuurgebied dat zeer geliefd is bij Vlamingen en tegelijkertijd nabij Genk en Hasselt ligt. EuroParcs brengt hier een nieuwe fase in de verkoop met een zeer interessante investeringsmogelijkheid: 20 jaar lang 5% rendement.

Open dagen op EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug
Veel privacy door de ligging in het bos, tegelijkertijd volop familieplezier dankzij het Henschotermeer en het binnenzwembad en als klap op de vuurpijl is de omgeving prachtig voor wandel- en fietstochten. Oftewel: EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is niet alleen ideaal, want midden in het land, gelegen, maar ook fraai in het ‘natuurhart’ van Nederland gesitueerd. Dat vertaalde zich in een groot aantal belangstellenden vorige week tijdens de open dagen. Zo groot dat besloten is om ook komend weekend onze nieuwe fase middels open dagen in de etalage te zetten. De deuren van onze showmodellen staan voor u open.

Open dagen op EuroParcs De IJssel Eilanden
Havenwoningen, appartementen en maisonnettes aan het water met een eigen ligplaats voor uw boor voor de deur… Het is uniek in Nederland, maar realiteit op EuroParcs De IJssel Eilanden aan het Reevemeer nabij Kampen. Dit weekend ontvangen wij u graag zodat wij u de nieuwe complexen aan de havenkom kunnen laten zien.

Interesse in andere projecten?
Kom dan langs op ons Experience Center op EuroParcs Zuiderzee. U doet er inspiratie op over EuroParcs Hoge Kempen. Ook ‘beleeft’ u EuroParcs Biggesee in het Duitse Sauerland. Daarnaast staat het Luxemburgse EuroParcs Kohnenhof in de spreekwoordelijke etalage.

Misschien ook interessant

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

24 mei 2023
EuroParcs houdt komend weekend (27 en 28 mei) open dagen op EuroParcs De Wiedense Meren, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en EuroParcs De IJssel Eilanden.
Lees verder
Doldwaze lenteactie: EuroParcs gaat ‘los’ met vast rendement op diverse parken!

Doldwaze lenteactie: EuroParcs gaat ‘los’ met vast rendement op diverse parken!

17 mei 2023
EuroParcs heeft het zorgeloos genieten van uw investering naar een nog hoger niveau gebracht.
Lees verder