Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs Kaatsheuvel verrijkt met kind-gethematiseerde woningen

EuroParcs Kaatsheuvel verrijkt met kind-gethematiseerde woningen

10 augustus 2023

Een droom die uitkomt… Dat geldt zeker voor kinderen als ze een woning binnenlopen die helemaal op hen toegespitst is. In het geval van EuroParcs Kaatsheuvel is die beleving nog groter dan op een ander vakantiepark, omdat deze locatie naast de Efteling is gelegen. U kunt deze beleving, voor u eigen kinderen of als investering voor de commerciële verhuur, verder verhogen door een woning nog meer kindvriendelijk te maken. Een kind-gethematiseerde woning is de voorpret op wat komen gaat en biedt de juiste sfeer voor hem of haar om alle indrukken van het attractiepark te verwerken. EuroParcs Kaatsheuvel wordt nu met deze typen vakantiewoningen verrijkt.

EuroParcs Kaatsheuvel staat door zijn ligging aan bos, heide, duinen én De Efteling voor veelzijdigheid. U hebt hier de keuze om te kiezen voor de reuring van het attractiepark of de rust van onder meer de heide op Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Maar waar u ook voor kiest: u bent altijd verzekerd van de lach van uw kinderen, want ook in het zand en de bossen in dit nationaal park is het heerlijk spelen. Bovendien bent u vanuit EuroParcs Kaatsheuvel in slechts enkele minuten in een omgeving die het vakantiegevoel pur sang uitstraalt.

Bijkomend voordeel is dat het park uitstekend te bereiken is. Het is gelegen tussen Tilburg en Waalwijk. Vanuit het oosten via de A59 en vanuit het westen via de A58 hoeft u maar korte tijd op de provinciale weg tussen beide Brabantse steden te rijden om bij EuroParcs Kaatsheuvel te komen. De afstand tussen Kaatsheuvel en Tilburg is veertien kilometer (twintig minuten rijden) en die tussen Kaatsheuvel en Waalwijk is zeven kilometer (elf minuten rijden). U bent, naast veel beleving op De Efteling en veel natuurschoon, kortom ook verzekerd van genoeg stedelijke voorzieningen in de buurt.

Niet alleen de omgeving  maar ook het vakantiepark zelf is zeer aansprekend te noemen met onder meer een buitenzwembad met  apart bad voor peuters en een overdekt zwembad met separaat peuterbad. Ook kent EuroParcs Kaatsheuvel in het binnenzwembad een whirlpool en in het buitengedeelte diverse waterattracties en een ligweide. Verder

is het vakantiepark verrijkt met sportvelden, een midgetgolfbaan, speeltuinen en zeer uitgebreide horeca die bestaat uit een  restaurant, eetcafé, pizzeria, bar en ijssalon.

Waterbeleving. Bosbeleving. Zandbeleving. Veel sport- en spelbeleving op het park zelf. En een sprookjesachtige omgeving. Het maakt dat EuroParcs Kaatsheuvel de interesse van veel Nederlanders heeft om er een vakantie te vieren, ter ontspanning en ter inspiratie. De voor kinderen gethematiseerde woningen verhogen die beleving nog meer. Want wie na een welverdiende vakantie vertrekt van het park heeft een twinkeling in de ogen van alle indrukken. Zowel jong als ouder.

Wilt u een afspraak maken voor meer informatie over deze A-locatie?

Maak een afspraak

EuroParcs Kaatsheuvel verrijkt met kind-gethematiseerde woningen

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder

Vast meerjarig rendement met nieuwe modellen op EuroParcs Zilverstrand

08 september 2023
Denkt u met dit prachtige weer aan uw vakantie in het buitenland? Aan een eigen vakantieverblijf waar u onvergetelijke momenten met uw naasten kunt vieren?
Lees verder