Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs meer dan zomaar present op Masters of LXRY

EuroParcs meer dan zomaar present op Masters of LXRY

10 december 2018

De eerste deelname, alweer ruim vijf jaar geleden, is geen toevalstreffer gebleken: EuroParcs is een vaste waarde geworden op het jaarlijkse uithangbord van Nederland BV in de Amsterdamse RAI. Noem het de eredivisie van het bedrijfsleven dat zich hier etaleert. EuroParcs is in dit elitegezelschap een vaste waarde geworden dankzij zijn eigen spelwijze die zich kenmerkt door veel variatie, creativiteit en spelinzicht dat een steeds groter publiek trekt. Sterker nog, EuroParcs speelt met het Belgische Resort De Kempen in eigendom inmiddels Europees, maar tijdens deze Masters of LXRY werden de parels van eigen bodem in de schijnwerpers gezet. Al kun je afvragen hoe Nederlands Resort Bonaire is. Echter, juist dat, de vertrouwde Nederlandse organisatiestructuur en taal in combinatie met het zwoele Caribische klimaat, spreekt veel bezoekers op de beurs aan.

,,Mooier kunt je het toch niet hebben, zowel letterlijk als figuurlijk”, zeggen Piet en Marie van Oppenhoven uit Amsterdam terwijl ze de appartementen op het resort bekijken. Niet alleen in een brochure maar ook in een virtual reality tour die EuroParcs aanbiedt. ,,Je kunt de wanden bijna aanraken, kijkt uit op het zestig meter lange zwembad en je ziet de Caribische zee in de verte liggen. Prachtig gewoon. Bonaire staat bekend om zijn rijke onderwaterleven, het koraal reikt bijna tot het strand. Dankzij deze virtual reality tour heb je zin om naar Bonaire te gaan, te gaan duiken en daarna heerlijk te relaxen op het resort. En niet alleen wij, zo denken we. Dat maakt een investering in een appartement op Resort Bonaire interessant.”

Virtual Reality Tour
Niet alleen Resort Bonaire maar ook een puur Hollandse parel, Resort Poort van Amsterdam, straalde door een tweede virtual reality tour over dit resort nog net wat meer. ,,Het is net alsof je naar een schilderij van een oud-Hollandse schilder zit te kijken”, vertelt Hagenees Jan Pronk. ,,Je kunt het resort van afstand vanaf het water bekijken of vanaf het plaza bij het resort of van heel dichtbij in een verblijfsaccommodatie. Zodoende kun je het resort op verschillende manieren interpreteren, net als bij een schilderij. Maar van welke kant je er ook naar kijkt, er is maar één conclusie: Het resort in het algemeen en ‘blok 3’ in het bijzonder zijn erg mooi.”

Want dat, ‘blok 3’ of beter gezegd verblijfsaccommodaties die op en deels onder het water liggen, stond tijdens de Masters of LXRY in de spotlights. Het is een concept waar geen enkele andere recreatie-aanbieder aan kan tippen. De 3D-presentaties geven de projecten van EuroParcs op de voormalige Miljonairsfair, waar de meest prachtige auto’s, boten, juwelen bijna enkel nog fysiek geëtaleerd worden, nog meer cachet. Is EuroParcs op weg naar de top van de eredivisie van de Nederland BV? De vraag stellen is hem in dit geval beantwoorden. Pronk is dan ook heel stellig: ,,Dit bedrijf is innovatief in een conservatieve markt. Dat maakt dat EuroParcs nog eens extra opvalt.”

 

Dit bedrijf is innovatief in een conservatieve markt. Dat maakt dat EuroParcs nog eens extra opvalt

Misschien ook interessant

EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

21 maart 2023
EuroParcs heeft afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag op de voorjaarseditie van de Second Home Beurs wederom zijn visitekaartje afgegeven.
Lees verder

EuroParcs bouwt aan het eerste gasloze vakantiepark van Zeeuws-Vlaanderen

14 maart 2023
Nog even geduld en dan heeft Zeeuws-Vlaanderen een nieuw visitekaartje voor de toerist: EuroParcs bouwt namelijk het eerste gasloze vakantiepark in deze regio.
Lees verder