Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs nieuwe eigenaar Camping De Quack

EuroParcs nieuwe eigenaar Camping De Quack

11 januari 2017

HELLEVOETSLUIS- EuroParcs is sinds 1 januari 2017 de nieuwe eigenaar van camping De Quack in Hellevoetsluis. Tegelijkertijd heeft het vakantieverblijf ook een nieuwe naam gekregen: Resort Poort van Zeeland. De overname in Hellevoetsluis betekent voor het familiebedrijf EuroParcs de tiende toevoeging aan de parelketting van resorts die het in Nederland en op Bonaire in bezit heeft. De huidige camping gaat in overeenstemming met de andere resorts van EuroParcs opgeschaald worden in kwaliteit en uitstraling: de nadruk komt te liggen op de verkoop en verhuur van moderne luxueuze vakantiewoningen.

,,Zoals de bedrijfsnaam al aangeeft, denken wij in grote lijnen”, verklaren directeuren Wim en Wouter Vos namens EuroParcs. ,,Mét een visie die de toekomst van elk van onze resorts veilig stelt. Dat begint bij de A-locaties waar zij zijn gelegen. Onze resorts liggen aan het water, in het bos of bij een ander sprankelend natuurgebied en tegelijkertijd dichtbij de stedelijke voorzieningen. Dat gezegd hebbende ligt de nadruk wel steeds meer op beleving aan, in en op het water. Bij vier van onze resorts speelt water al een essentiële rol in de recreatiebeleving. Resort Poort van Zeeland sluit naadloos op deze visie aan.” 
 
Een toplocatie is een belangrijk onderdeel van de EuroParcs-filosofie maar niet de enige. Wim Vos: ,,Wij onderscheiden ons ook in de markt met ruim opgezette moderne vakantiewoningen die luxueus zijn ingericht. En tenslotte staan wij voor hoogwaardige faciliteiten en voorzieningen. De huidige camping heeft al onder de naam Adventuredome een aansprekend indoorspeelparadijs, een prachtig strand, meerdere speeltuinen, een multifunctioneel sportveld en veelzijdige horeca waaronder een pannenkoekenschip. Wij gaan, zoals onze investeerders en gasten van ons gewend zijn, ook op Resort Poort van Zeeland deze faciliteiten optimaal benutten en daarnaast meer van dat soort hoogwaardige attracties realiseren. Daarbij wordt nadrukkelijk de verbinding gezocht met de zee en het Haringvliet. Dit alles wordt gecombineerd met de verhuur van nieuwe, op moderne leest geschoeide recreatieobjecten.”

Ervaring
De ervaring van EuroParcs in de recreatiebranche gaat terug tot de jaren zestig van de vorige eeuw. Het familiebedrijf heeft echter niet alleen decennialange ervaring in de recreatiebranche maar wordt ook gekenschetst door een vertrouwd, betrokken en inspiratievol karakter. Wim Vos ,,Wij staan vanaf de eerste kennismaking voor full service voor al onze investeerders en gasten. Dat vertrouwen dat wij genieten vormt de basis voor de groei van het bedrijf. Wij willen nog meer resorts ontwikkelen, vooral aan het water. Voor Resort Poort van Zeeland betekent dit dat wij geen passanten zijn: Wij beogen een duurzame ontwikkeling van dit resort en een langetermijnrelatie met de regio. De inwoners van Hellevoetsluis en omgeving zijn straks niet alleen een prachtig resort rijker maar zij zullen ook qua werkgelegenheid profiteren van onze inspanningen.”

EuroParcs nieuwe eigenaar van Camping De Quack

Resort Poort van Zeeland sluit naadloos op deze visie aan.

Misschien ook interessant

EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

21 maart 2023
EuroParcs heeft afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag op de voorjaarseditie van de Second Home Beurs wederom zijn visitekaartje afgegeven.
Lees verder

EuroParcs bouwt aan het eerste gasloze vakantiepark van Zeeuws-Vlaanderen

14 maart 2023
Nog even geduld en dan heeft Zeeuws-Vlaanderen een nieuw visitekaartje voor de toerist: EuroParcs bouwt namelijk het eerste gasloze vakantiepark in deze regio.
Lees verder