Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs nieuwe eigenaar van vakantiepark Laag Kanje

EuroParcs nieuwe eigenaar van vakantiepark Laag Kanje

01 mei 2020

MAARN- Vakantiepark Laag Kanje in Maarn is vanaf 1 mei in andere handen. Het vakantiepark is verkocht aan EuroParcs. EuroParcs beschikt met de aankoop van vakantiepark Laag Kanje in totaal over 15 resorts in Nederland. EuroParcs gaat fors investeren in de locatie: op het terrein worden vakantiewoningen en luxe vakantievilla’s gebouwd en er zijn plannen voor een overdekt zwembad. Naast de upgrade krijgt het vakantiepark ook een andere naam. Vakantiepark Laag Kanje gaat namelijk EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug heten.

Met de aankoop van vakantiepark Laag Kanje weet EuroParcs de geografische spreiding van haar resort nog beter te positioneren. ,,Vanuit de markt is er veel vraag naar deze regio en dat begrijpen wij goed. Enerzijds zit je midden in één van de mooiste natuurgebieden die ons land kent, anderzijds is de ligging heel centraal. Utrecht is vanaf het Resort De Utrechtse Heuvelrug op slechts 10 minuten afstand gelegen. En dan hebben wij het nog niet eens over alle faciliteiten en het Henschotermeer wat naast het resort ligt” vertellen Wim en Wouter Vos.

Zorgvuldig ontwikkelen
De aankoop van vakantiepark Laag Kanje is in 2019 al gedaan. De afgelopen maanden is EuroParcs bezig geweest om de herontwikkelingsplannen goed voor te bereiden. ,,Door een goede planning en plan van aanpak te maken kunnen we dit resort op een efficiënte wijze ontwikkelen. Dat betekent dat we nieuwe recreatiewoningen kunnen realiseren en tegelijkertijd kunnen de gasten zorgeloos blijven en vakantie vieren”, aldus Wouter Vos.

Werkgelegenheid
De upgrade van het huidige vakantiepark is ook goed nieuws voor de werkgelegenheid in de regio, zo betogen Wim en Wouter Vos. ,,De ontwikkeling van elk van onze resorts gebeurt veelal door lokale bedrijven en we nemen daarna voor de horeca en het beheer van onze faciliteiten en resorts het liefst medewerkers uit de regio aan waar het resort gelegen is.”

Investeringskans
Het resort in wording belooft niet alleen veel voor vakantievierende gezinnen maar ook voor particulieren en ondernemers op zoek naar rendement.  Net zoals op de andere resorts van EuroParcs worden de vakantiewoningen verkocht aan investeerders. De investeerder wordt in het vervolg met de verhuur van de vakantiewoning volledig door het Apeldoornse familiebedrijf ontzorgd. Voor meer informatie kan men terecht op www.europarcsverkoop.nl.

EuroParcs wil Olav en Gerda Petram, voormalig eigenaren van vakantiepark Laag Kanje, in het bijzonder bedanken voor de fijne samenwerking.

EuroParcs eigenaar van vakantiepark in Laag Kanje

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder

Vast meerjarig rendement met nieuwe modellen op EuroParcs Zilverstrand

08 september 2023
Denkt u met dit prachtige weer aan uw vakantie in het buitenland? Aan een eigen vakantieverblijf waar u onvergetelijke momenten met uw naasten kunt vieren?
Lees verder