Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs ontwikkelt nieuw park in Oostenrijk: EuroParcs Ossiacher See

EuroParcs ontwikkelt nieuw park in Oostenrijk: EuroParcs Ossiacher See

07 augustus 2023

Elke dag in de mooie maanden genieten van een uitzicht op een groots meer met een turquoise kleur… Elke dag genieten van de omringende bergtoppen…. Elke dag genieten van de pittoreske dorpen, het historische stadje Villach en de warmwaterbronnen in de omgeving… En dan zijn de skipistes van Gerlitzen nog niet eens genoemd! EuroParcs Ossiacher See biedt het beste van veel werelden en al deze werelden kunt u zichzelf toe-eigenen door te investeren in een plek voor uzelf en uw naasten. De verkoop op dit vakantiepark in wording in de Zuid-Oostenrijkse deelstaat Karinthië is namelijk begonnen!

In de eerste ontwikkelfase worden 74 vakantiewoningen gebouwd onderverdeeld in vier typen: twee 2-persoons modellen, een 4-persoons uitvoering en een verblijfsaccommodatie die is toegerust voor zes personen.  Met de ligging direct aan het elf kilometer lange meer, de bergflanken achter u en een zomerrodelbaan als ‘buurman’ mag er met recht gesproken worden over een plek die bij jong en oud een glinstering in de ogen opwekt.

Oostenrijks waterwalhalla

EuroParcs Ossiacher See is het startpunt voor een breed scala aan watersport- en waterrecreatieactiviteiten, omdat het meer ’s zomers tot wel 26 graden Celsius warm is. Maar het is ook een ideale uitvalsbasis voor een fietstocht rondom het meer of een mountainbiketocht: de routes daarvoor beginnen direct achter het park!

Daarnaast zijn er in de omgeving vele wandelroutes uitgezet in een landschap die door zijn veelzijdigheid continu verwondert en u doet bewonderen. Van de Finsterbach watervallen tot de 2166 hoge bergtop Dobrasch, van de warmwaterbronnen van de Maibachl tot de thermen in Villach zelf en van het pittoreske centrum van dit stadje tot de cultuur-historische rijkdom van het op een half uur rijden gelegen Klagenfurt: het is of u in korte tijd steeds in een andere wereld stapt. Met als andere ijkpunten onder meer Middeleeuwse kastelen, de hoogste houten uitkijktoren van Europa en de langste overdekte glijbaan ter wereld. Lord of the Rings kortom op een klein aardoppervlak waarbij dit bergparadijs door de ligging nabij Italië en Slovenië nog meer culturele indrukken geeft dan elke andere plek in Oostenrijk.

Winterwonderparadijs met veel skimogelijkheden

In de winter wordt het lieflijke landschap bovendien ‘betoverd’ in een winterwonderparadijs met als bruisend centrum daarvan Gerlitzen. Dit skioord staat voor 45 kilometer aan pistes en 15 kilometer aan skiroutes in verschillende moeilijkheidsgraden. Dit gebied, ontsloten door tien skiliften, brengt een blos op het gelaat van de kleineren onder ons en een lach op het gelaat van ouders. De skipistes geven ook aan dat EuroParcs Ossiacher See jaarrond garant staat voor veel privégeluk.

Experience Center

Hebt u interesse in een vakantieverblijf op EuroParcs Ossiacher See? Wij hebben ons Experience Center op EuroParcs Zuiderzee in Biddinghuizen toegespitst op dit project. U kunt er onder meer een vakantiewoning op ware grootte bekijken die op het park gebouwd gaat worden.

Wilt u een afspraak maken voor meer informatie over deze A-locatie? Bel dan naar 088-0708000 of maak een afspraak.

Maak een afspraak

Misschien ook interessant

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

27 september 2023
Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) groeit het aantal buitenlandse toeristen en zakenreizigers dit jaar met maar liefst 30 procent tot een totaal van 21 miljoen.
Lees verder

Profiteer van 7% gegarandeerd rendement en nog veel meer op de Second Home Beurs  

27 september 2023
EuroParcs toont zich ook dit jaar prominent op de Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht die van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober wordt gehouden.
Lees verder