Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

EuroParcs opent Resort Kaatsheuvel

04 februari 2020

Wij openen weer een nieuw vakantiepark: Resort Kaatsheuvel. Het is ons volgende hoofdstuk in ons succesverhaal waardoor wij inmiddels hard op weg zijn naar de twintig resorts. Het vakantiepark, dat is gelegen in Kaatsheuvel tussen natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen en attractiepark de Efteling, is slechts in enkele maanden ontwikkeld. Naar de EuroParcs-filosofie van ‘niet praten maar poetsen’. Er is kortom hard gewerkt. Wij hebben fors geïnvesteerd in de centrumvoorzieningen en op een deel van de eerste fase staan al recreatiewoningen. 

De nieuwe vrijstaande recreatiewoningen springen in het oog: een frisse look, gebouwd met hoogstaande materialen met gevoel voor design en ingericht met een hoge mate van comfort. Want dát wil de consument anno nu: Hetzelfde comfort op vakantie ervaren als in de eigen woning. Of beter gezegd: Eigenlijk moet dat comfort nog een beetje groter zijn als je met je gezin, vrienden, vriendinnen of collega’s een weekend of midweek weg bent. Daarom hebben we ook fors geïnvesteerd in alle denkbare faciliteiten.

Denk hierbij aan het upgraden van het binnen- en buitenzwembad en de minigolfbaan. Verder is de horeca nog breder geworden met onder meer een grand café, restaurant en snackbar. Het is een omgeving geworden die nóg meer bij kinderen een lach op het gezicht brengt. Zodat gezinnen niet alleen voor een weekendje boeken om het verblijf te combineren met een bezoek aan de Efteling, maar langer blijven omdat het vakantiepark ook veel te bieden heeft.

Wij hebben zeer veel ervaring als het gaat om het ontwikkelen van vakantieparken: het is in de afgelopen decennia altijd een speerpunt van ons beleid geweest. In Nederland, in België en tot op Bonaire aan toe. Daarbij kijken we niet alleen de kansen die een vakantiepark zelf biedt, maar nadrukkelijk ook naar de omgeving. Resort Kaatsheuvel is een AA-locatie, niet alleen door de ligging naast de Efteling maar ook omdat het op loopafstand ligt van de Loonse en Drunense duinen. Een heerlijke omgeving voor kinderen om te spelen en als gezin eropuit te trekken.

Investeren
Het resort belooft niet alleen veel voor vakantievierende gezinnen maar ook voor particulieren en ondernemers op zoek naar rendement. Net zoals op onze andere resorts worden de vakantiewoningen verkocht aan investeerders. De investeerder wordt in het vervolg met de verhuur van de vakantiewoning volledig door ons ontzorgd.
Bestaande relaties en eigenaren krijgen nu al de kans om een plek te bemachtigen op Resort Kaatsheuvel. De officiële start verkoop voor het grote publiek begint eind februari.

Zeker zijn van een plek op Resort Kaatsheuvel? Schrijf u dan direct in voor dit nieuwe project.

 

Resort Kaatsheuvel is een AA-locatie, niet alleen door de ligging naast de Efteling maar ook omdat het op loopafstand ligt van de Loonse en Drunense duinen

EuroParcs nieuwe eigenaar van vakantiepark Laag Kanje

01 mei 2020
MAARN- Vakantiepark Laag Kanje in Maarn is vanaf 1 mei in andere handen. Het vakantiepark is verkocht aan EuroParcs.
Lees verder

Corendon en EuroParcs slaan handen ineen voor vakantie in eigen land

30 april 2020
Corendon en EuroParcs slaan handen ineen voor vakantie in eigen landKlanten van Corendon kunnen reisvouchers inwisselen voor een verblijf bij Nederlandse ...
Lees verder

EuroParcs’ resorts weer open voor bezichtigingen

22 april 2020
EuroParcs stelt haar resorts per heden weer open voor afspraken op locaties.
Lees verder