Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs pakt uit op de Second Home Beurs

EuroParcs pakt uit op de Second Home Beurs

26 september 2022

EuroParcs toont zich ook dit jaar prominent op de Second Home Beurs die van vrijdag 30 september t/m zondag 2 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden. Op deze beurs, die jaarlijks door zo’n 18.000 potentiële kopers van een vakantiewoning bezocht wordt, staan wij met een stand van bijna 900m2 waar bezoekers het EuroParcs gevoel kunnen beleven

Real life bezichtigingen
Op de stand staan twee verschillende woningen die bezocht kunnen worden, een 6-persoons type L-Lodge en een 4-persoons type Concept. Een team van maar liefst 40 EuroParcs collega’s is op de stand aanwezig om u als potentiële koper van informatie over de aankoop van een vakantiewoning te voorzien. Verder is het uiteraard mogelijk om op de beurs direct een vakantiewoning aan te schaffen, onder het genot van een hapje en drankje dat wordt geserveerd door onze gastvrouwen en -heren en horecacollega’s.

Komt u ook?
Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om de beurs en in het bijzonder onze stand te bezoeken. Wij verwelkomen u het gehele weekend met advies op maat.

Om de Second Home Beurs te bezoek heeft u toegangskaarten nodig. Deze toegangskaarten kunt u bij Europarcs gratis krijgen.
Vraag hier uw gratis toegangskaarten aan

 

EuroParcs pakt uit op de Second Home Beurs

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder