Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs Resort Poort van Zeeland de nieuwste ‘recreatiehit’ van EuroParcs

EuroParcs Resort Poort van Zeeland de nieuwste ‘recreatiehit’ van EuroParcs

05 april 2017


HELLEVOETSLUIS- EuroParcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis heeft de kickstart gekregen die dit resort aan het Haringvliet ook verdient. De eerste twee verkoopweekenden hebben als resultaat gehad dat fase 1 al bijna is uitverkocht. Van de 54 kavels zijn er vijftig van de hand gegaan. Daarnaast zijn er ook reeds twaalf woningen van fase 2 verkocht. ,,En dit is nog maar het begin”, herhaalde directeur Wouter Vos zijn woorden van een week eerder toen het eerste verkoopweekend net was afgesloten.

,,We gaan hier een prachtig resort neerzetten dat een meerwaarde gaat zijn voor Hellevoetsluis en omgeving.” Om daaraan toe te voegen; ,,Wij willen van Resort Poort van Zeeland een nieuwe recreatiehit maken, zoals EuroParcs Resort Poort van Amsterdam en EUroParcs Resort Veluwemeer dat in de afgelopen anderhalf jaar waren.”

Van dat resort zijn inmiddels vrijwel alle kavels verkocht. De start op Resort Poort van Zeeland is even beloftevol als die ooit was op Poort van Amsterdam in de zomer van 2015. Wim Vos , die samen met zijn broer de directie vormt van het familiebedrijf, sprak dan ook over ‘dagen vol beleving’. ,,De modelwoningen die al te bezichtigen waren spraken een breed publiek aan. Ze sluiten in uiterlijk en sfeer ook stuk voor stuk aan bij de strandbeleving op dit resort.”  Daaronder ook het succesnummer Pavillon Wave (zo genoemd vanwege het dak in de vorm van een golf) en het nieuwste model, de Pavillon Beach. ,,De inrichting is vertrouwd luxueus”, vertellen Wim en Wouter Vos. ,,Van de slaapkamers tot de badkamer en van de living tot de keuken en de tuin: Nergens wordt op de afwerking beknibbeld. EuroParcs staat voor topkwaliteit in verblijfcomfort en qua het niveau van de voorzieningen en faciliteiten.”

AdventureDome
Wim en Wouter Vos wijzen in dat laatste verband op het AdventureDome waar jong en ouder zich kan vermaken in de escape room, de lasergame, het glow-in-the-dark minigolf, het indoor speelparadijs en nog veel meer. Daarnaast zijn er nu al veel buitenspeelvoorzieningen. De eerste verkoopdagen behelsden echter meer. Wim en Wouter Vos: ,,Er was livemuziek, er werden door koks lekkere hapjes bereid in de verkooptent en uiteraard werden kandidaat-kopers in speciale wagens rondgereden op het resort. Ook presenteerden tal van relaties van EuroParcs zich op de stands, zoals Vervoort Meubelen, Wijnimport Jos Rijnaarts en Aad Lansbergen met zijn Snoekbaars Bootverhuur.

Misschien ook interessant

EuroParcs’ stand op Second Home Beurs Maastricht een trekpleister

31 januari 2023
EuroParcs en vooral de Limburgse parken van EuroParcs stonden afgelopen weekend tijdens de Second Home Beurs in Maastricht in het middelpunt van de belangstelling.
Lees verder

Vakantieparken structureel populairder onder Nederlanders

24 januari 2023
Het was al aangegeven door experts in de recreatiebranche en wij zien het bij EuroParcs ook meer en meer terug in de cijfers: Nederlanders hebben hun eigen land tijdens de coronapandemie herontdekt als vakantieland.
Lees verder