Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs start eerste project in Duitsland

EuroParcs start eerste project in Duitsland

16 februari 2023

EuroParcs trapt 2023 qua projectontwikkeling af met een primeur: wij gaan ons eerste park in Duitsland realiseren! Nabij het historische stadje Attendorn in het Sauerland wordt aan de Biggesee een camping omgeturnd tot EuroParcs Biggesee.

In eerste instantie (fase 1) worden er 47 kavels ontwikkeld. Het gaat hierbij om 4-, 6- en 8-persoons verblijfsaccommodaties die terrasvormig worden gerealiseerd zodat elke vakantiewoning er nog meer uitspringt. Wat er ook uitspringt is het investeerdersperspectief: kopers krijgen een ondergrensgarantie van 2,5 procent voor een periode van vijf jaar op de nettoprijs van de recreatiewoning.

Deze nettoprijs houdt in: exclusief meubilairkosten en de btw. Deze EuroParcs-geste houdt in dat u altijd 2,5 procent rendement periodiek krijgt uitgekeerd! Valt de bezettingsgraad hoger uit, dan ontvangt u een hoger percentage huurinkomsten evenredig aan de bezettingsgraad minus de kosten die EuroParcs moet maken voor de exploitatie en marketing van EuroParcs Biggesee.
Het project is ook qua duurzaamheid een blikvanger: er zijn warmtepompen voor verwarming en koeling, de stroom voor de verblijfsaccommodaties komt grotendeels van het met zonnepanelen overdekte parkeerterrein en er is woonruimteventilatie met energie-efficiënte warmteterugwinning.

EuroParcs Biggesee ligt in het zuidoosten van de deelstaat Noordrijn-Westfalen, in het zuiden van het Sauerland in het natuurpark Ebbegebergte. De locatie waar het vakantiepark verrijst heeft wel wat weg van een baai. Die bijzondere aanblik en de beschutte ligging zijn belangrijke redenen dat de Biggesee zelf geliefd is bij watersporters, waterrecreanten en vissers en de omgeving ervan bij fietsers en wandelaars.

Meer informatie over EuroParcs Biggesse

Bekijk het aanbod vakantiewoningen op EuroParcs Biggesee

Misschien ook interessant

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

27 september 2023
Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) groeit het aantal buitenlandse toeristen en zakenreizigers dit jaar met maar liefst 30 procent tot een totaal van 21 miljoen.
Lees verder

Profiteer van 7% gegarandeerd rendement en nog veel meer op de Second Home Beurs  

27 september 2023
EuroParcs toont zich ook dit jaar prominent op de Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht die van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober wordt gehouden.
Lees verder