Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs start exclusieve samenwerking met Roompot Vakanties

EuroParcs start exclusieve samenwerking met Roompot Vakanties

10 maart 2017

Roompot Vakanties, één van de Europese marktleiders in vakantieparken, gaat de volledige verhuuractiviteiten voor EuroParcs verzorgen. Vanaf begin april 2017 kunnen gasten zo hun vakantie op één van de 9 parken van EuroParcs bij Roompot Vakanties boeken. Daarnaast heeft Roompot Vakanties een flink aantal herontwikkelingen op strategische locaties in de pijplijn zitten. EuroParcs zal in een aantal van deze projecten met Roompot Vakanties samenwerken.

De afgelopen maanden is er uitgebreid overleg gevoerd aan de onderhandelingstafel tussen de directies van EuroParcs en Roompot Vakanties. Wim en Wouter Vos, directie van EuroParcs, zien kansen in de toekomst: “Deze samenwerking is groots te noemen in de Nederlandse vakantiewereld. Wij zijn erg blij met de kansen die deze exclusieve samenwerking biedt met Roompot Vakanties. Daardoor zijn we in staat om nog betere verhuur- en verkoopresultaten te behalen.”

EuroParcs zal als partner ook betrokken worden bij een aantal toekomstige ontwikkelactiviteiten van Roompot Vakanties . “Er zullen in de loop van dit jaar nog diverse unieke investeringsprojecten worden bekend gemaakt waaraan EuroParcs zal gaan bijdragen”, stelt Wim Vos.

Roompot Vakanties is jaarlijks goed voor ruim een half miljoen boekingen in binnen- en buitenland. Met het nieuwe aanbod groeit de portfolio van Roompot Vakanties met ruim 1.500 luxe vakantiewoningen. Dit zijn accommodaties in toeristische regio’s die interessant zijn voor met name Nederlandse, Belgische en Duitse vakantiegangers. Jurgen van Cutsem, CEO Roompot Vakanties: “De exclusieve verhuur die we verzorgen voor EuroParcs is voor ons een volgende stap in de versterking als grootste vakantieaanbieder van ons land. Met deze samenwerking kunnen we onze Nederlandse gasten en onze gasten over de grens nog beter bedienen met mooie vakantieverblijven in toeristisch interessante regio’s.”

Over EuroParcs
EuroParcs is een hecht familiebedrijf van de familie Vos en heeft een cv in de recreatiebranche die decennia omvat. EuroParcs beschikt over 9 resorts in Nederland en een resort op Bonaire. Elk resort is gelegen op een absolute A-locatie en beschikt over alle denkbare faciliteiten voor jong en oud. Op de resorts van EuroParcs zijn luxe accommodaties te huur van 2 tot 32 personen. Met een uitgebreid entertainment- en evenementenprogramma onderscheidt EuroParcs zich in het aanbieden van beleving.

Over Roompot Vakanties
Roompot Vakanties is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland. Meer dan 2.100 medewerkers staan klaar om de gasten samen te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 10 miljoen overnachtingen geboekt in de verschillende parken. Ook biedt Roompot Vakanties nog meer dan 150 vakantiebestemmingen aan in Europa, waarvan de meeste in Frankrijk en België. Naast vakantieparken en campings heeft Roompot Vakanties een breed pallet aan accommodaties zoals hotels en resorts; van comfortabel tot zeer luxe onder het label Largo.

Op de foto van links naar rechts; Jurgen van Cutsem (CEO Roompot Vakanties), Wim Vos en Wouter Vos (directie EuroParcs).

EuroParcs start exclusieve samenwerking met Roompot Vakanties

Misschien ook interessant

Genieten van een eigen vakantiewoning voor een beperkt bedrag? Kies voor EuroParcs Private Lease

24 oktober 2023
Altijd gedroomd van een eigen vakantiehuis maar hikte u tegen het aankoopbedrag aan?
Lees verder

Second Home Expo weer een succes voor EuroParcs

23 oktober 2023
De nieuwste ontwikkelingen op EuroParcs Zilverstrand, de laatste fase die op het vakantiepark bij Mol in de verkoop is gegaan, stond prominent in de spreekwoordelijke etalage op de Second Home Expo in Gent.
Lees verder