Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
  •  
  • EuroParcs
  • Blog
  • EuroParcs start met verkoop van vakantiewoningen in Oostenrijk

EuroParcs start met verkoop van vakantiewoningen in Oostenrijk

07 september 2020

APELDOORN/LEUTASCH- Nog geen drie maanden nadat EuroParcs de historische stap zette door de concurrerende partij Droomparken te kopen en daarmee te verdubbelen in omvang, markeert het Apeldoornse familiebedrijf een nieuw ijkpunt in de eigen geschiedenis. Op donderdag 17 september start de verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld.  Dat gebeurt in het informatiecentrum op het resort in Maarn dat geheel in Oostenrijkse sfeer wordt omgeturnd. De verkoopstart omlijst een nieuw begin voor EuroParcs. Het is namelijk voor het eerst dat het bedrijf, dat inmiddels ruim 35 resorts in eigendom heeft, daadkracht toont  in Oostenrijk.

Europarcs heeft meer Europese ambities. ,,Het zal niet bij dit resort blijven. Wij oriënteren ons momenteel op meerdere investeringslocaties in Europa”, verklaart Wim Vos namens de directie van EuroParcs. ,,De voorwaarden om wel of niet in een project te stappen zijn daarbij hetzelfde als in Nederland. Het moet gaan om locaties in een unieke omgeving die niet alleen Nederlandse investeerders en vakantievierders maar ook buitenlandse ondernemer  en particulieren moet aanspreken. Wij verleggen daarmee de lat naar een nog hoger niveau, maar de basis blijft hetzelfde: Wij ontwikkelen vakantieparken, investeerders stappen daar in door één of meerdere vakantiewoningen te kopen, deze worden vervolgens verhuurd aan gezinnen en de investeerders en wij profiteren daarvan middels de verhuuropbrengsten.”

EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld voldoet aan alle voorwaarden die EuroParcs stelt om een vakantiepark succesvol te laten renderen. Het ligt op ruim 1100 hoogte in Leutasch in een befaamd wintersportgebied dat twee keer het decor was van de Olympische Spelen. Wim Vos: ,,De bergen rondom Leutasch zijn bijzonder, omdat ze veel mogelijkheden bieden voor zowel de beginnende als de ervaren wintersporter. En dan hebben we het niet alleen over skiën: Leutasch is wereldberoemd geworden door de uitstekende langlaufmogelijkheden. Daarnaast maken de glooiende hellingen de omgeving óók geschikt voor zowel de getrainde als minder getrainde zomersporter.”

75 chalets

Die berghellingen, daar kijk je op uit vanaf de 75 chalets die op het resort worden gerealiseerd. EuroParcs gaat in Oostenrijk 4- en 6-persoons vakantiewoningen bouwen die in vergelijking met alle andere accommodaties in de omgeving veel meer privacy bieden. De chalets staan op grote kavels waardoor eigenaren straks de beschikking hebben over een tuin en een ruimte om zich terug te trekken met de familie. De inrichting van de chalets is luxueus, waardoor ze niet alleen passend is bij de rijke omgeving maar ook in alle opzichten het ‘thuisgevoel’ oproept.

Het vakantiepark wordt verder ingekleurd door uitgebreide wellnessfaciliteiten: van een sauna en een infraroodcabine tot een verwarmd binnenzwembad en een stoombad. Een restaurant en een (après-ski) bar geven het vakantiepark nog meer cachet. ,,Sowieso is de regio met de après-skimogelijkheden premium”, aldus Vos. ,,Het nabijgelegen Seefeld is zowel qua winkel- als uitgaansmogelijkheden veelzijdig en hoogstaand en datzelfde geldt voor Innsbruck dat op een half uur rijafstand ligt. Dit alles bij elkaar maakt Alpenresort Olympiaregion Seefeld tot een unieke investeringsmogelijkheid.”

 

 

EuroParcs gaat in Oostenrijk 4- en 6-persoons vakantiewoningen bouwen die in vergelijking met alle andere accommodaties in de omgeving veel meer privacy bieden.

Vakantiewoningen op resort met topperspectief tijdens start verkoop op topsnelheid verkocht

18 september 2020
  Een resort met olympische status heeft op donderdag 17 september de kickstart gekregen die bij de status ervan past.
Lees verder

Profiteer van Oostenrijks topproject: start verkoop Alpenresort Olympiaregion Seefeld

11 september 2020
Een plek met een bewezen magneetfunctie op winter- en zomersporters: EuroParcs presenteert op 17 september in het informatiecentrum op EuroParcs Resort De ...
Lees verder

Hoogseizoen uitstekend voor vakantieparkorganisaties

02 september 2020
De mooie zomer, in combinatie met de oproep van het kabinet om in eigen land vakantie te vieren dit jaar, heeft ertoe geleid dat vakantieparkorganisaties in ...
Lees verder