Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • EuroParcs weer present op ‘the best of the best’: de Masters Expo

EuroParcs weer present op ‘the best of the best’: de Masters Expo

18 oktober 2021

Nu het weer kan en mag, is EuroParcs uiteraard weer aanwezig op dé beurs voor het Nederlandse topsegment: de Masters Expo, voorheen Miljonair Fair geheten. Deze beurs, die in de Amsterdamse Rai van donderdag 18 tot en met maandag 22 november wordt gehouden, wordt ingekleurd door 400 nationale én internationale exposanten en sponsoren uit meer dan 20 verschillende branches. Het gaat daarbij stuk voor stuk om bedrijven die leidend of op zijn minst toonaangevend zijn in hun vakgebied.

Een omgeving kortom die past bij EuroParcs, maar wij zullen ons op de Masters Expo niet alleen als erkend merk presenteren. Wij etaleren aan bezoekers ook onze nieuwste projecten op Bonaire, in België en in Oostenrijk, zodat voor een ieder duidelijk is dat EuroParcs niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten trending is. Wat voor onze binnenlandse projecten geldt, geldt ook voor onze overzeese en Europese parken: stuk voor stuk gaat het om premium locaties met interessante investeringskansen.

EuroParcs weer present op ‘the best of the best’: de Masters Expo

Deze beurs wordt ingekleurd door 400 nationale én internationale exposanten en sponsoren uit meer dan 20 verschillende branches

Misschien ook interessant

Genieten van een eigen vakantiewoning voor een beperkt bedrag? Kies voor EuroParcs Private Lease

24 oktober 2023
Altijd gedroomd van een eigen vakantiehuis maar hikte u tegen het aankoopbedrag aan?
Lees verder