Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
  •  
  • EuroParcs
  • Blog
  • Investeren bij EuroParcs in crisistijd is good business

Investeren bij EuroParcs in crisistijd is good business

26 maart 2020

Als iets ons geleerd heeft van crises, waarvan die tussen 2008 en 2015 het meest in het oog springt, is dat deze kansen bieden. De coronacrisis biedt voor investeerders die iets verder kijken dan de waan, of beter gezegd de paniek van de dag, ook grote kansen. Zeker bij een bedrijf als EuroParcs dat al ruim twintig jaar elk jaar weer groei laat zien. Ook in crisistijd!

Investeren nu bij EuroParcs is common sense
Het is de vraag die elke investeerder stelt nu de beurskoersen kelderen en de rente op spaartegoeden nul of zelfs negatief is. Waar is ten eerste mijn geld veilig en kan ik ten tweede nog wat rendement op mijn vermogen halen?

In tijden van angst is het beste te vertrouwen op aloude zekerheden zoals grond en gebouwen. EuroParcs biedt beiden.

A-locaties
En dan is er nog het allerbelangrijkste waarom EuroParcs altijd succesvol is geweest: de zorgvuldige selectie van de locaties. Onze resorts zijn alleen op de allermooiste plekken, bij bijzondere natuur, maar ook nooit ver weg van het stedelijke gemak gelegen. Tel hierbij op de continue investeringen, juist in crisistijd, in faciliteiten en voorzieningen op onze resorts en u hebt de reden waarom wij altijd groei hebben gerealiseerd. Deze visie hebben we ook toegepast tussen 2008 en 2015 en heeft ertoe geleid dat EuroParcs in die jaren drie keer zo groot is geworden. Daarvan hebben wij, maar ook onze investeerders, de vruchten geplukt.

Waarom juist nu instappen bij EuroParcs? Omdat wij bewezen hebben met onze visie, flexibiliteit en betrokkenheid jaar in jaar uit de belangen van onze investeerders veilig te stellen. Ook nu de wereld in crisis zit, zet EuroParcs juist als trendsetter extra stappen. Er wordt volop door geïnvesteerd in bestaande resorts, in het verder vergroten van de naamsbekendheid en in nieuwe projecten. Op die manier zijn wij de concurrentie een stap voor als het normale leven weer wordt opgepakt.

Maak ook deel uit van een familie van winnaars. Waar u in een onzekere tijd kunt kiezen voor een tastbare gids door te kiezen voor een waardevaste investering bij EuroParcs. Zekerheid bieden wij u door een vast meerjarig rendement. Rendement bieden wij door onze periodieke betalingen aan u.

Graag laten wij u kennis maken met ons bestaande aanbod recreatiewoningen. Deze kunnen snel opgeleverd worden waardoor deze direct in de verhuur meegenomen kunnen worden wanneer de ergste dreiging van de corona-crisis is afgewend. Omdat veel mensen nu noodgedwongen thuiszitten, is de verwachting dat er straks op grote schaal vakantie wordt gevierd. In eigen land welteverstaan. Vanwege ten eerste de dreiging van corona in buitenlandse landen waar de gezondheidszorg niet zo goed is als in Nederland. Ten tweede omdat premier Rutte op vakanties in eigen land opgeroepen heeft. En ten derde omdat de prognose is dat de vraag naar buitenlandse reizen /vliegvakanties naar veilige gebieden explosief zal stijgen, waardoor dit voor veel mensen onbetaalbaar wordt. Velen zullen dan alsnog kiezen voor een verblijf in eigen land.

Wij hebben de voorraad vakantiehuizen die wij momenteel kunnen aanbieden voor u overzichtelijk op een website gezet. Op www.vakantiehuisinnederland.nl treft u onze voorraad vakantiehuizen welke scherp geprijsd zijn en snel opgeleverd kunnen worden.

Wilt u meer weten over het investeren in een recreatiewoning? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 088-0708000 of maak een afspraak. Wij regelen dan een één-op-één afspraak met een ervaren aankoopadviseur.

 

Investeren bij EuroParcs in crisistijd is good business

In tijden van angst is het beste te vertrouwen op aloude zekerheden zoals grond en gebouwen. EuroParcs biedt beiden.

Nu ook op afstand een persoonlijk beeld- en adviesgesprek

31 maart 2020
Het is nu ook mogelijk om op afstand een duidelijk beeld te krijgen over de investeringsmogelijkheden bij EuroParcs.
Lees verder
Second Home Beurs afgelast, wél open dagen

Second Home Beurs afgelast, wél open dagen

12 maart 2020
De Second Home Beurs, die van vrijdag 13 tot en met zondag 15 maart zou worden gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, gaat niet door.
Lees verder

Start verkoop EuroParcs Resort Kaatsheuvel op 29 februari

18 februari 2020
KAATSHEUVEL- De start verkoop van de nieuwste aanwinst van EuroParcs, EuroParcs Resort Kaatsheuvel, is in het weekend van zaterdag 29 februari en zondag 1 ...
Lees verder