Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Koop een vakantiewoning op EuroParcs Hoge Kempen met gegarandeerd rendement!

Koop een vakantiewoning op EuroParcs Hoge Kempen met gegarandeerd rendement!

09 mei 2023

Genieten van wat Vlamingen als hun mooiste natuurgebied beschouwen en genieten van een zorgeloos rendement: EuroParcs Hoge Kempen staat in alle opzichten voor een hoogtepunt in (vakantie)beleving. Investeren in een vakantiepark op dit park houdt in dat u 20 jaar lang geniet van 5 procent gegarandeerd rendement.

EuroParcs Hoge Kempen ligt nabij de ingang van het Nationaal Park dat voor Vlamingen dezelfde waarde heeft als de Veluwe bij ons. Er is dan ook fors in toeristische trekpleisters geïnvesteerd om het natuurgebied nog aantrekkelijker te maken. Denk aan een fietstraject van vier kilometer door alleen maar heide met als extra blikvanger een fietsbrug van 300 meter lengte. Of aan de toegangspoorten tot Hoge Kempen: ze worden gevormd door onder meer een burcht, een mijnwerkersstation of een ontdekkingscentrum voor insecten. Dit hoogwaardige aanbod past bij het rijke landschap van het natuurgebied zelf. Dat omvat bos, heide, heuvels, zandduinen, vennen, beken en meren. Kortom, een landschap dat inspireert en Vlamingen zelf als ‘hun groene snoepje’ omschrijven.

Wilt u investeren in een vakantiewoning bij deze natuurparel? Wilt u zowel van een bijzonder natuurgebied als 20 jaar lang zorgeloos rendement genieten? Neem dan contact op met EuroParcs! 

Misschien ook interessant

Genieten van een eigen vakantiewoning voor een beperkt bedrag? Kies voor EuroParcs Private Lease

24 oktober 2023
Altijd gedroomd van een eigen vakantiehuis maar hikte u tegen het aankoopbedrag aan?
Lees verder