Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Laatste koopkans op EuroParcs De Wiedense Meren!

Laatste koopkans op EuroParcs De Wiedense Meren!

20 april 2023

Dat EuroParcs De Wiedense Meren een trekpleister is voor zowel investeerders als vakantievierders bewijzen de cijfers: komend weekend tijdens de open dagen op dit park staan de laatste beschikbare vakantiewoningen in de spotlights.

Wilt u deze investeringskans niet missen? Kom dan naar het schiereiland Ronduite, gelegen aan de meren Beulakerwijde en Belterwijde tegenover Nationaal Park Weerribben-Wieden en vlak bij Giethoorn en Meppel.

EuroParcs De Biesbosch
Houdt u meer van een locatie in de natuur maar tegelijkertijd in de Randstad? Kom dan dit weekeinde naar EuroParcs De Biesbosch, want ook daar houden we open dagen. Dit vakantiepark is gesitueerd op het waterknooppunt van het Hollands Diep en de Dordtse Kil, tegenover het natuurgebied De Hollandsche Biesbosch. Tegelijkertijd ligt Dordrecht op slechts vijf minuten rijden van het park dat niet alleen qua locatie maar ook qua inrichting aantrekkelijk is.  EuroParcs De Biesbosch heeft onder meer een binnen- en buitenzwembad.

U kunt zonder afspraak op beide parken terecht, maar wilt u de zekerheid dat u direct geholpen wordt adviseren wij u een afspraak te maken.

 

 

Misschien ook interessant

Genieten van een eigen vakantiewoning voor een beperkt bedrag? Kies voor EuroParcs Private Lease

24 oktober 2023
Altijd gedroomd van een eigen vakantiehuis maar hikte u tegen het aankoopbedrag aan?
Lees verder